Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ποιόν Κοροϊδεύετε???



Μας κουράσατε!...Ναι κύριοι εκεί στην διοίκηση,παρακούρασε το θέμα του στόπερ πλέον.
Υποτίθεται ότι κυνηγούσαμε το Μπάμ με τον Ματεράτσι και μας φούσκωναν τα μυαλά με τις (και καλά) δηλώσεις του Matrix του τύπου «Θέλω να έρθω στον ΠΑΟ κλπ.».Με το που λήγει το θέμα της μεταγραφής του Ιταλού,βγαίνει ο μάνατζερ του και λέει ότι «ο Μουρίνιο θέλει τον Ματεράτσι επειδή θέλει να έχει 5 αμυντικούς στο ρόστερ,και επιπλέον ότι και ο Matrix θέλει να μείνει στην Ιντερ».
Αναποφάσιστος ο Ματεράτσι δηλαδή ε?,πούλαγε τρέλα ότι θέλει να έρθει ε?,5 αμυντικούς θέλει ο Μουρίνιο ε?
Ρε τι ακούμε…
Το αποκορύφωμα βέβαια είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Ποκατετζ,ότι και καλά «κολλάει» και ότι ο προπονητής της Μίντλεσμπρο δήλωσε πως θέλουν 7.5εκ.ευρώ.(7.5εκ.ευρώ για έναν που τελειώνει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του,με 1.5κ δηλαδή θα μας πούν όχι ε?)…
Τόσο κουραστικά όλα τα παραπάνω…
Δεν θα κάνω αναλύσεις για την κάθε πιθανή μεταγραφή,τι πιθανότητες έχει να πραγματοποιηθεί ή να κάτσω να αναλύσω γιατί χαλάει η μία μετα την άλλη.Αυτά είναι δικές σας δουλείες Αντωνίου και Πατέρα,όπως δίκη σας δουλειά και των σκάουτερ ήταν εδώ και μήνες να έχετε εντοπίσει τον “Killer” που τόσο χρεαζόμαστε…
Μέσα σε όλα αυτά η κωμικοτραγική δήλωση του Νιόπλια: «είναι δύσκολη η ανεύρεση ενός αμυντικού αυτήν την εποχή με τα χαρακτηριστικά που ζητάμε».
Μα τι μας το δηλώνετε αυτό Κύριε Νιόπλια,ποιον ενδιαφέρει αυτό?,Όπως μου είπε και ένας δημοσιογράφος «πάς 15αύγουστο στην Μύκονο και λες είναι δύσκολο να βρω δωμάτιο?».Έτσι είναι λοιπόν Κύριε Αντωνίου μου,δεν έρχεσαι τον Γενάρη να μου πείς δύσκολο να βρώ τον παίκτη που θέλουμε.Έπρεπε να τον είχες βρεί καιρόοο τώρα!.
Για να κλείσω, το μήνυμα είναι απλό: ΜΗΝ κοροϊδεύετε τον κόσμο του ΠΑΟ,βγείτε και πείτε δεν έχουμε λεφτά ή άμα δεν έχετε τα cojones να το πείτε αυτό,δηλώστε απλά,δεν παίρνουμε τώρα center back.Δεν ανεχόμαστε κυνήγι μαγισσών όπως κάνει ο Σώκρατες στο λιμάνι από το καλοκαίρι(κυνηγάμε έναν παίκτη για τα μάτια του κόσμου και μετα λέμε πως κάπου χάλασε η μεταγραφή στο τσακ).
Ο κόσμος σας πίστεψε 2 χρόνια και έβαλε πλάτη στα δύσκολα,δεν του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση…

Από το ραβδί του Μάγου….

9 σχόλια:

gatti είπε...

Δεν ξέρω αν κοροϊδεύουν ή αν δεν ξέρουν τι θέλουν. Εχει βάση το ότι δεν βρίσκονται εύκολα παίκτες αυτή την περίοδο, αλλά από την άλλη άμα σκας λεφτά βρίσκεις παίκτη να αγοράσεις.

Πάντως από όποια πλευρά κι αν το δεις το πράγμα, το να μην έχουν καταφέρει για 4 μεταγραφικές σεζόν που διανύει η πολυμετοχικότητα να έχουν βρει το hummer ή killer καταντάει ανέκδοτο και τα όποια ελαφρυντικά τους έχουν εξαφανιστεί...

Μάγος είπε...

Δεν ξέρω άμα ξέρουν τι θέλουν εκεί στην ΠΑΕ πάντως το τι χρειάζεται ο ΠΑΟ είναι φανερό 2 χρόνια τώρα!.Οπότε όπως λες και εσύ ελαφρυντικά δεν υπάρχουν,παίκτες υπάρχουν και ας μην είναι το ιδανικό που είχαν στο μυαλο τους(πολύ αμφιβάλω πως είχαν κάτι συγκεκριμένο).Άρα το θέμα είναι ΜΟΝΟ τα λεφτά,για αυτό λέω πως ή να βγούνε να μας πούνε λεφτά ΥΟΚ(που έτσι είναι η ΠΑΕ είναι πολύ μέσα)ή πως δεν δεν θα πάρουμε σεντερ μπακ τον Γενάρη!.
Βλέπω πάντως πως το πάνε να περάσει το Χαριλάου,να δούνε πως θα είναι η βαθμολόγια για να δούν αν θα πάρουν τον σέντερ μπακ.Δηλαδή αν θα ήμαστε μετά απο Χαριλαού 5 ή 7 βαθμούς μπροστα δνε θα τον πάρουν,αν πάλι ήμαστε 2 δεν ξέρω...

the passenger είπε...

είναι ακριβώς όπως τα λες στο σχόλιό σου!
το πάνε λάου λάου και σου λέει "αν περάσω από Χαριλάου και έχει διατηρηθεί τουλάχιστον το +5 τότε δε χρειάζεται και να σκάσω".
πάντως μεταξύ μας, η μοναδική περίπτωση που αξίζει από όσες ακούστηκαν είναι του Κάτα Ντίαζ. αν είσαι μάγκας δώσε 5 μύρια που χρειάζονται και πάρ'τον. είναι μεταγραφή με ορίζοντα τριετίας (τουλάχιστον).
ο Ματεράτσι ήταν οκ για έξι μήνες+1 χρόνο αλλά μας τελείωσε (εδώ πιστεύω πως δεν έπεσε δούλεμα, έπαιξε μεγάλο ρόλο ο τραυματισμός του Κίβου).
εκεί που μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι είναι με τον Πόγκατετζ. πρέπει επί τόπου να αποσυρθεί το ενδιαφέρον με επίσημη ανακοίνωση. παίκτης β εθνικής γαμώ το κέρατό μου! χίλιες φορές ο Καντέ!

Μάγος είπε...

εντάξει passenger δεν είναι τόσο χαμηλού επιπέδου ο Πόκατετζ απλώς απο ότι φαίνετε είναι παίκτης που και να τον πάρουμε θα θέλουμε ακόμα έναν δίπλα του(με μυαλό γιατι αυτός είναι πολυ Κυργιάκος).Συμφονώ όμως οτι η μόνη περίπτωση είναι του Ντίαζ,διότι δίπλα του οι τωρινοί αμυντικοί μας δίπλα του θα είναι αρκετά καλύτεροι,και ο τύπος φαίνετε δεν μασάει...
5εκ.ευρω είπατε ε?..ακόμα και για το καλοκαίρι δύσκολο το βλέπω....

Κάτι που μου ήρθε σήμερα στο μυαλό,μπορώ να δω το καλοκαίρι στην παιανία Ντίαζ,Παπασταθόπουλο,Τζαβέλα και jovanovic ή σκόκκο....

Αντώνης είπε...

Η ίδια συζήτηση γινόταν και πέρσι τέτοια εποχή. Δεν μπορώ να ακούω δικαιολογίες του τύπου δεν υπάρχουν παίχτες καλοί το Γενάρη και ότι θα ανοίξει η αγορά το καλοκαίρι. Ακριβώς τα ίδια έλεγαν και πριν ένα χρόνο και τελικά το καλοκαίρι πήραν αμυντικούς τον έναν ελεύθερο και τον άλλο με 500.000. Έλεος...

Μάγος είπε...

συμφονώ απόλυτα με τον Αντώνη που ουσιαστικά επιβεβαιώνεις και εσύ το ότι άμα θές να βάλεις λεφτά βρίσκεις παίχτη και τον Φεβρουάριο που λέει ο λόγος!...Μήνα Γενάρη είχαμε πάρει Γκονζαλεζ,Βαζέχα κλπ.
Αρά τι λέμε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

mage lathos fwtografia exeis valei...
O tzigger kanei koumanto ston PAO , ara ayton vale fwto!

Ayto vevaia symainei , pws eite den paroume , eite paroume prwtathlhma pali o tsigger einai ypeuthhnos.

br fun_atic είπε...

ο καιρός γαρ εγγύς!!!

Μάγος είπε...

Ανώνυμε καλησπέρα καταρχάς,πιστευώ πως είσαι λάθος στην απόψη σου πως ο ραλίστας κάνει κουμάντο.Αφενός διότι όταν υπάρχουν άτομα με το κύρος του Πατέρα και του βγενό αποκλείεται να κουμαντάρει αυτος,και αφετέρου μόνο το οτι η ΠΑΕ έχει ξοδέψει 50 εκ.ευρώ σε δύο σεζόν δεν σε παραξενεύει?...Ενώ επι ραλίστα αγοράζμε κάτι Μίτου Αντριτς και το κακό συναπάντημα?..Δεν σε παραξενεύει το οτι ο Πατέρας έδωσε 1εκ.ευρώ απο την τσέπη του?(πέρα το ότι η πιάτσα λέει πως αυτός έδωσε το πριμ στην ΑΕΚ για την νίκη επι του Ολυμπιακού)...Και άλλα πολλά!.
Σίγουρα ο Τζίγγερ φρενάρει καταστάσεις στην ΠΑΕ(πλέον και με την βοηθεία του Παύλου δυστυχώς) αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν κάνει κουμάντο εκείνος!...