Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Ευτυχώς μπήκε στο κλίμα γρήγορα


Μία παρατήρηση για τον Νιόπλια θέλω να επισημάνω.
Μετά την λήξη του αγώνα την Κυριακή με την Ξάνθη ο Νιόπλιας δήλωσε πως «μετά από δύο μέρες κανένας δεν θα θυμάται την εμφάνιση αλλά μόνο τους 3 βαθμούς». Όποιος έχει ακούσει έστω λίγα λόγια για αυτόν από δημιοσιογράφους ή ανθρώπους που τον ξέρουν, από τα πρώτα πράγματα που θα πουν είναι πως είναι «αρρωστάκι» με την μπάλα.
Μετά τα παραπάνω έρχεται το εύλογο ερώτημα…Πως διάολο γίνεται ένα άτομο που λατρεύει το ποδόσφαιρο(και ξέρει τι πάει να πει ωραία μπάλα),να κάνει δήλωση τύπου«ας κερδίζουμε και με μισό-μηδέν».
Η απάντηση είναι εύκολη,ο Πατέρας του έδωσε να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό το πρωτάθλημα,και πως κανείς δεν θα του ζητήσει τον λόγο για τις εμφανίσεις της ομάδος άμα κερδίζει.Του είπε το αυτονοήτο δηλαδή,πως σε αυτό το πρωτάθλημα θα χτιστεί ο νεός ΠΑΟ και πιθανολογώ πως του είπε ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας σε περίπτωση κατάκτησης πρωταθλήματος.
Άρα όταν ένας προπονητής από εκεί που προπονούσε την εθνική ελπίδων παίρνει στην πρόκληση να χτίσει τον νέο Παναθηναϊκό δεν μου φαίνετε καθόλου περίεργο που αντί να περάσει αυτός την φιλοσοφία του στην ομάδα,πέρασε η ομάδα την φιλοσοφία της σε αυτόν(για φέτος μιλάμε πάντα).

1 σχόλιο:

Μάγος είπε...

ουσιώδες το comment σου ανώνυμε...
Τέτοιου είδους comments θα διαγράφονται οπότε μην μπείς στον κόπο να ξανακάνεις πάλι κάνα τόσο έυστοχο σχόλιο...