Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Τζιόλης η επιστροφή?...


Το συγκεκριμένο κείμενο ήταν να γραφτεί χθές,έλα όμως που συνέβη μια διαβολική σύμπτωση(?)(!),μου χάλασε το πληκτρολόγιο ενώ ήμουν έτοιμος να σχολιάσω την επιστροφή του Μεγαλέξανδρου(τυχαίο?..δεν ξέρω).
Τον συγκεκριμένο παίκτη η διοίκηση τον είχε τελειωμένο χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τον κόσμο.Αυτό δείχνει από μόνο του πως και ο κόσμος είχε την ίδια άποψη με τους διοικούντες.Αυτό φάνηκε και από την γιούχα στο άκουσμα του ονόματος του στην ανακοίνωση της δεκαοκτάδας.Ο Νιόπλιας βέβαια δεν πήρε το μήνυμα και τον χρησιμοποίησε,η γιούχα στην είσοδο του προερχόταν από κάτι παραπάνω από το 70% του γηπέδου.Να θυμίσω πως ένα παρόμοιο μήνυμα(σκληρό και ίσως εν μέρει άδικο,άλλο που το αποτέλεσμα δικαίωσε τον κόσμο)ήταν η γιούχα στον Γκαλίνοβιτς στην μαγική του βραδύα στο 1-3 με την Γαλατά που από τότε κέρδισε την θέση κάτω από τα γκολπόστ ο Άλεξ Τζόρβας.
Στο θέμα μας όμως,δυστηχώς είμαι ο τύπος οπαδού που ένα κακό ενός παίκτη προς τον σύλλογο του το κρατάει μανιάτικο.Έτσι η άτιμη η μνήμη μου,μου υπενθυμίζει δύο μέρες τώρα την αλησμόνητη δήλωση του Τζιόλη,όταν πήγε δανεικός στην Βέρντερ,που είχε πει πως « ο στόχος μου είναι να μην γυρίσω στον Παναθηναϊκό» !.(με τέτοιους στόχους δεν πάς πουθενά αλλά τελοσπάντων).Η μνήμη μου όμως δεν λέει να σταματήσει από την Τετάρτη,μου υπενθυμίζει πως από τις αρχές του καλοκαιριού ο Αλέξανδρος είχε ειδοποιηθεί να φέρει προτάσεις και ότι δεν υπολογίζεται(οι προειδοποιήσεις έγιναν από τον Πατέρα,που σε αυτά είναι ντόμπρος και του είχε φερθεί ξηγημένα όπως είχε πει ο Τζιόλης το καλοκαίρι).Έφτασε λοιπόν ο Αύγουστος και ο Τζιόλης δεν έφερε ΚΑΜΙΑ πρόταση(ενώ πέρυσι είχε ματς και στο champions league).Του έφερε λοιπόν ο Πατέρας με τον Αντωνίου 2-3 προτάσεις,μεταξύ αυτών μία της Αταλάντα που άγγιζε τα 2εκ. ευρω!!!.Έλα όμως που ο Αλέξης την απέρριψε χωρίς να έχει καμία άλλη πρόταση,(ναι απέρριψε το καμπιονάτο χωρίς να έχει άλλη πρόταση από ομάδα).Από τότε έβγαινε ο Πατέρας και έλεγε πως τον ψάχνει στο τηλέφωνο και πως δεν θέλει να μιλάει στον πατερά του Τζιόλη στο τηλ.(δεν σήκωνε το τηλέφωνο δηλαδή σε αυτόν που του έφερε προτάσεις και μέχρι τώρα του φερόταν απόλυτα σωστά).Από τότε λοιπόν ο Πρόεδρος πήρε ανάποδες και λέει «κάτσε να πληρώνεσαι να μην παίζεις εμείς έξω από τον ισολογισμό δεν πέφτουμε»(αυτό είχε πει επακριβώς).
Εγώ λοιπόν σεβασμό σε κάποιον που δεν σεβάστηκε τον σύλλογο και με τις δηλώσεις του αλλά και με την συμπεριφορά του,δεν πρόκειται να σεβαστώ στο ελάχιστο.Νίκο Νιόπλια ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του,και ο κόσμος του μίλησε!.Ισως να τον χρειαστείς τώρα που έφυγε ο Σιμάο,μα ο κόσμος του ΠΑΟ δεν ξεχνά εύκολα πράγματα.Ειδικά από παίκτες που έχουν συνδυαστεί με Τζίγγερικες εποχές(πλήρης Σταρχιδισμός δηλαδή).
ΥΓ.Κύριοι εκεί στη ΝΕΤ στο γκόλ του Τριτσώνη(οπα λάθος του Αβράαμ),ανάψατε καπνογόνο στο στούντιο?..η ΝΕΤ είναι δημόσια τηλεόραση όχι το magic tv του Σώκρατες!.
ΥΓ.2 Συγχαρητήρια στις ομάδες βόλλευ αντρών και γυναικών για τις επιτυχίες του,και επιτέλους η ομάδα γυναικών έσπασε την κατάρα την φετινή με τον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα!.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ntaksei re file..kalo ta o arthro..alla ligo apolyto...united we stand

El Loco είπε...

Συμφωνω φιλε μου
Ο Νιομπλιας απο οτι φαινεται γραφει στα αρχιδια του τους οπαδους και συνεχιζει να τον υπολογιζει...
ελπιζω να μην ερθει η στιγμη να σε γραψουμε και εμεις στα αρχιδια μας.
με αυτες τις μαλακιες χαλανε οι ισοροποιες στην ομαδα και ελπιζω να μην αποβουν μοιραιες
αν ειναι δυνατον, ειμαστε πρωτοι και ασχολουμαστε με τον αμπαλο

the passenger είπε...

μια ένσταση αδέρφια.
βάλε ότι αυτό το μήνα ουσιαστικά κρίνεται το πρωτάθλημα. βάλε επίσης ότι έχουμε μείνει με δύο αμυντικά χαφ (εξαιρουμένου του καλόπαιδου). πες πως τραυματίζεται-παίρνει κόκκινη-οτιδήποτε ο ένας από τους δύο. τι κάνουμε;

Μάγος είπε...

@ανωνυμος:ίσως και να είναι κάπως απολύτο με την έννοια ότι εκφράζω μόνο τα αρνητικά της επιστροφής του Τζιόλη,αλλά περα απο την αντικατάσταση του Σιμάο(που δεν ξέρουμε αν μπορεί να κάνει στην τελική),σε όλα τα άλλα δεν βλέπω να έχω κάπου άδικο.
@el loco:όπως είπα και στο κείμενο μου,ελπίζω να έλαβε το μήνυμα το Νιόπλιας και να μην συνεχίσει να πηγαίνει κόντρα στον κόσμο του ΠΑΟ.Η χρησιμοποιήση του σταρχιδιστή μπορεί εύκολα να φέρει μιζέρια και να ταράξει το άψογο κλίμα που υπάρχει αυτην την στιγμή.Δηλαδή ο Νιόπλιας πέρνει ένα ρίσκο μεγάλο που το κέρδος του είναι μάξιμουμ η ξεκούραση του Σίλβα η του κατσούρ!

Μάγος είπε...

@the passenger :καλωςήρθες καταρχάς στο blog,στη συγκεκριμένη τριάδα που χρησιμοποιεί σαν σύστημα ο Νιόπλιας στο κέντρο,ο Κάρα μπορεί να παίξει σε αρκετά ματς μαζί με τον Σίλβα και μπροστά τους ο Σωτηράκης.Απο κεί και πέρα υπάρχει και ο ξεχασμένος(αδίκως) Μάτος που μπορεί να καλύψει αυτην την θέση πολύ καλύτερα απο τον Τζιόλη!..
Ας το σκεφτούνε καλύτερα το ρίσκο της επιστροφής στον ΠΑΟ του Τζιόλη...

tasos είπε...

Φίλε ωραία τα γράφεις.Νομίζω ότι βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά. Και από τις δύο πλευρές. Ο,τι γράφεις για τον Τζιώλη είναι σωστό.

Μάγος είπε...

σε ευχαριστώ φίλε τάσο,καλωσήρθες και εσυ στο spotholic.Και χαίρομαι που ασπαζόμαστε την ίδια άποψη!.

Unknown είπε...

wraia ta e8eses ta pragmata kirie mage!O Den8elwna3anape3wstonpanathinaikoTZIOLHS prepei na parei souto..oso gia thn net pou plhrwnei o ellhnikos laos einai san na vlepeis thn e8nikh ellados(olympiakos) ston teliko tou euro enatnion ths portogalias(aek)...Panigirisan san to goal tou xaristea..

Μάγος είπε...

και το παραδοξο ειναι πως εμαθα πως ο speaker δεν ηταν Ολυμπιακος,αλλα οταν είσαι μονος σου στην ΝΕΤ σε σεβονται και σε θελουν εκει,ειδικα αμα σε λενε Ολυμπιακο...
Και το παροδοξο Ν.2 ειναι πως πρωτη φορά βλέπω αυτος που πληρώνει(ΝΕΤ) να δουλευει σαν να πληρωνεται απο τον ολυμπιακο.Δηλαδη να κανει τετοιες μεταδοσης λές και την πληρωνει ο Ολυμπιακος,ενω εκεινη την πληρωνει!!!

the passenger είπε...

ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, μου αρέσει πολύ αυτό το blog, βγάζει αγάπη για την ομάδα και είναι σημαντικό στοιχείο.
όσον αφορά τον Μάτος, σε παρακαλώ μη με πληγώνεις, δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να έρθει και ξεμένεις με το παλτό. αυτό έχεις όμως. για τον επόμενο ενάμιση μήνα, θες δε θες, ζήσε μαζί του και το καλοκαίρο στείλτον στο διάολο. τίποτα παραπάνω, δεν τον υποστηρίζω σαν παίκτη, τον υποστηρίζω σαν αναγκαιότητα να πάρει και καμιά ανάσα και ο Ζιλμπέρτο με τον Κατσουράνη.

Μάγος είπε...

Ευχαριστώ πολυ αδερφε για τα καλα σου λογια.Η Κορινθιανς έχει τρομερά οικονομικά προβλήματα και θα μπορουσαμε να τον γυιρίσουμε πισω τωρα αντι για το καλοκαίρι,αλλα δεν το βλεπω.Το θέμα ομως για τον Τζιολη επειδη ειναι καθαρά ηθικό,όπως έγραψα και στο άρθρο μου,δεν ξέρω αν η χρησιμοποίηση του είναι πραγματική ανάγκη...Ισως ναι διότι υπάρχει ένα δεκήμερο φωτία για τον ΠΑΟ με τουμπα-ρομα-σμυρνη-ρόμη,και με τα τρεξίματα που χρειάζεται 4-3-3 του Νιοπλια απο την τριάδα στο κέντρο δεν βλέπω να τα βγάζουμε πέρα στην διαρκέια αυτων των μάτς αλλα και των παρακάτω...Παρόλα αυτα ομως,ισως να μην αξίζει να παρθεί το ρίσκο της επιστροφής του Τζιόλη αν υπάρχει ενδεχόμενο αλχημείων...(χτύπα ξύλο,φανταζεστε να περάσει η Μοζαμβίκη στην επόμενη φάση του κόπα άφρικα)

Τάσος είπε...

Μάγε πως είδες το ματς στην Ξάνθη; Το πατήσαμε το παράρτημα. Κρίμα γιατί θα έπρεπε να καθαρίσουμε με 3-4 γκολάκια και όχι να κινδυνεύουμε στο τέλος. Ήθελα να ήξερα γιατί η ομάδα κάθησε έτσι στο Β΄. Γιατί δεν κρατούσε μπάλα; Δύσκολη νίκη αλλά δίκαιη. Πάντως θα μπορούσαμε να το πάρουμε πολύ πιο άνετα.