Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Επιτέλους τσαμπουκάς!


Σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι,ο Παναθηναϊκός όπως συνηθίζει σε τέτοιου τύπου ματς πήγε να το κάνει θρίλερ,αλλα ευτυχώς επιστράτευσε αυτό που είχε πει ο Πατέρας το καλοκαίρι,πως απέκτησε η ομάδα τον ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ του να μην μασάει στην τρικυμία!.
Όλοι οι παίκτες ξεκίνησαν το παιχνίδι με πολύ διάθεση η οποία μεταδόθηκε κυρίως από τον κόσμο ο οποίος έδωσε βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ.Έλα όμως που πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε γκολ από μια ωραία φάση του Εργοτέλη,που για ακόμη μια φορά η άμυνα βρισκόταν σε μία πλήρη αναρχία.Ο καντέ στην φάση πουθενα!ο σουηδός μένει με 2 παίκτες να φυλάξει!και όταν ο πρώτος σπάει την μπάλα στον δεύτερο γυρίζει να μαρκάρει ο καραγκούνης!ναι στην μικρή περιοχή ο Καραγκούνης!.Η ομάδα με το το γκόλ που δεχτήκαμε πείσμωσε(αυτό που λέγαμε τσαμπουκάς…)και με τον κόσμο να την σπρώχνει στην νίκη πέτυχε την ισοφάριση από μία γκέλα της άμυνας του Εργοτέλη με ένα πολύ βαρβάτο σουτ του Cisse στην γωνία.Μετά το γκολ η ψυχολογία ανέβηκε,η ομάδα άρχισε να ανεβάζει απόδοση,και όλα έδειχναν πως η νίκη θα έρθει.Το δεύτερο γκολ ήρθε στο καλύτερο δυνατό σημείο,ακριβώς στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου με μία ωραία ενέργεια του σάλπιγγιδη ,η μπάλα εφτάσε από τον Κατσουράνη στον Καραγκούνη ο οποιός έγραψε το 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα απέδωσε ωραίο σχετικά ποδόσφαιρο,ειδικά με την είσοδο του Λέτο ο οποιός έφτιαξε το τρίτο γκολ και έβαλε με αργεντίνικες ντρίπλες(ναι κάνω την διαφορά όχι βραζιλιάνικες) το τέταρτο.
Όσων αφορά την απόδοση των παικτών,
ο Cisse είχε πάλι μια εκπληκτική απόδοση και έδειξε πόσο έλειπε πέρυσι ένα τέτοιο σέντερ φόρ.
Καραγκουνης,Κατσουράνης είχαν αρκετά τρεξίματα με τον Καραγκούνη όποτε πέφτει η απόδοση του το κέντρο να παραπαίει αμυντικά,
Νίνης ευδιάθετος,αλλά στο πρώτο ημίχρονο αγχωμένος με πολλά λάθη,Σαλπιγγίδης λίγο παραπάνω από τα γνωστά του επίπεδα λόγω προσωπικών ενεργειών.
Ζιλμπέρτο πολύ καλό όπως συνηθίζει φέτος,κρατούσε την αμυντική λειτουργία του κέντρου μόνος σε πολλά σημέια,Σπυρόπουλος αν συνεχίσει έτσι καλύτερα να παίζει ο Δάρλας(το παιδί θα έπρεπε να λέγεται λαθοπουλος πλέον).
Καντέ και Μπιαρσμίρ στην μετριότητα τους και ο Βύντρα να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά!.
Λέτο έκανε την διαφόρα αλλά δεν αποτελεί δείγμα γραφής αυτό το παιχνίδι διότι προηγούμασταν όταν μπήκε οπότε είχε περιθώριο για τα τσαλιμάκια του.Τέλος ο τζόρβας σταθερός και δεν φέρει ευθήνη στο γκολ.
Κλέινωντας να περιγράψω μια σκηνή που με ανατρίχιασε.Βγαίνοντας από την θύρα μου,είδα μια μάνα να κρατάει τον γιό της και να τραγουδάνε με χαμόγελο το σας « γ**μαει ο Λέτο».Ένιωσα τόσο ωραία που βλέπω ξανά τον κόσμο του ΠΑΟ σιγά σιγά να γυρνάει στο γήπεδο με χαμόγελο και διάθεση!,τα οποία μας το είχε στερήσει η παλιά διοίκηση τόσα χρόνια…
Το θέμα επιστροφής Τζιόλη θα σχολιαστεί σε άλλη αναρτηση,σημερα είναι μέρα χαράς και όχι μιζέριας.Ο Παναθηναϊκός πάει την Κυριακή στην ξανθη με +5 από τον Ολυμπιακό!
Και ενώ σκόπευα δεν θα γκρινιάξω για την απόκτηση του ηγέτη στην άμυνα,άμα δεν το κάνετε μετά και τα σημερινά τότε η ευθήνη τυχόν απώλειας βαθμών από γκέλες των βυντροσαρριέγκηδων ΕΣΕΙΣ θα φταίτε.Είπαμε θέλει έναν ηγέτη πίσω να τους οργανώσει!..
ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ

7 σχόλια:

Laplace είπε...

Καλημερα φιλε
επιτελους μερα χαρας,μεγαλη νικη σε συνδυασμο με την ηττα του γκει...
κομβικο το ματς στην ξανθη..

Μάγος είπε...

Καλήσπερα και σε σενα φίλε,σίγουρα τεράστια μέρα απο άποψη χάρας,κομβικό σίγουρα το μάτς στην Ξάνθη όπως και το επόμενο γιατι ο Ολυμπιακός παει Καβάλα στο μεθεπόμενο ματς και δεν τον βλέπω να περνάει!.

Ανώνυμος είπε...

Οι συκοφαντιες σου και ο πολεμος εναντιον μεγαλων παικτων δε θα περασει! Τζιολη παικταρα, για παντα τριφυλλαρα!

Ανώνυμος είπε...

Και το ματς με την Ξανθη, το οποιο φοβαστε, θα ληξει 0-3.

Μάγος είπε...

Ανώνυμε,αυριο θα δεις τις "συκοφαντίες" μου για Τζιολη,θα στις πω και απο κοντα γιατι καταλαβα ποιος εισαι(κουφαλα χαχα),βλασφημια η λεξη τριφυλλαρα διπλα απο το ονομα του Τζιολη!.
Όσο για την ξάνθη θυμήσου πως έπαιξε εδω μέσα(συστημα 7-3-0),και εκει πάνω κάτι εντίστοιχο μας περιμένει.
Ο νιόπλιας ειναι προπονητής ιδανικος για αυτο το ματς λογω του ξερει ολες τις ομαδς του πρωταθληματος πολυ καλα,και μπορει να ανοιξει την αμυνα τους...

Ανώνυμος είπε...

Th mpala pou 3erei o Mantzios den thn 3erei o Messi pantws....

El Loco είπε...

καλησπερα αδελφε και καλη χρονια
Συγχαρητηρια για το αρθρο σου, respect