Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Παραχάιδεμα ή μαγκιά


Σε μια σχετικά πολύ ήρεμη μέρα,χωρίς καμία μεταγραφική εξέλιξη(μα ούτε μια φήμη ρε παιδί μου)με την μόνη είδηση να είναι πως ο Λέτο για άλλο ένα ματς θα κάτσει στον πάγκο,ήρθε ο Πατέρας να δημιουργήσει την είδηση(όχι που θα μας άφηνε)…
Η είδηση λοιπόν για όσους δεν ενημερωθήκαν ακόμα(χλωμό το βλέπω)είναι η υπόσχεση πως θα δώσει ο ίδιος(όχι η ΠΑΕ δηλαδή) 1 εκ. ευρώ πριμ κατάκτησης τίτλου στους παίκτες.
Ακούγοντας το βράδυ ραδιόφωνο κατάλαβα πως αυτή η κίνηση απασχόλησε τον κόσμο του ΠΑΟ αρκετά.Οι απόψεις ήταν δύο,η μία ήταν πώς «έλα μωρέ τώρα τόσα παίρνουν από τα μπόνους των συμβολαίων,τι τους δίνει και άλλα».Η δεύτερη ήταν «καλά έκανε ο πρόεδρος βγαίνει πάλι μπροστά να δείξει πόσο το θέλει το πρωτάθλημα».
Ας αναλύσουμε λίγο το σκεπτικό του Πατέρα για αυτήν την ενέργεια.Αυτή η κίνηση όσων αφορά τους παίκτες είναι η Τρίτη στην σκακίερα,η πρώτη ήταν εκείνο το πριμ που έδωσε στην εθνική ομάδα για την πρόκριση(που ουσιαστικά έδειξε πως ο ΠΑΟ στηρίζει και είναι αιμοδότης της εθνικής και οι παίκτες να μην βλέπουν τον Παναθηναϊκό άλλο πράγμα από την Εθνική Ελλάδος).Η δεύτερη ήταν ο διωγμός Τεν Κάτε που δεν υπήρχε άλλη λύση για ηρεμία και αέρας αλλαγής στην ομάδα από τις αποτυχίες της(Καραϊσκάκη,Γαλατά,απανωτές κακές εμφανίσεις).
Η σημερινή πράξη του,δίχνει στους παίκτες πως τους στηρίζει και τους δίνει ένα ακόμα οικονομικό κίνητρο(μεγάλο σχετικά),αλλά προσωπική μου άποψη είναι πως το πριμ αυτό ήταν κίνηση εντυπωσιασμού προς τον κόσμο για το πόσο θέλει αυτό το πρωτάθλημα ο ίδιος.Όσο για το ότι είναι ήδη αρκετά τα λεφτά για μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος από τα συμβόλαια,συμφονώ,απλα το συγκεκριμένο πριμ το δίνει ο Πατέρας και όχι η Π.Α.Ε άρα δικά του είναι ότι θέλει ας τα κάνει,τον ΠΑΟ δεν τον επιβαρύνουν,αρα δεν βλέπω κάτι αρνητικό.
Με τις τρείς κινήσεις του αυτές ο πρόεδρος ρίχνει καθαρά την ευθηνή τυχόν απώλειας του πρωταθλήματος στους παίκτες,διότι και οι τρείς είναι κινήσεις ήταν τύπου Ψωμιάδη(ναι του Μάκη του μόρτη) που έχουν το στυλ, «Ψίτ ΕΓΩ δείτε,για την πάρτη σας τόσα,κοιτάχτε να ξηγηθείτε»….
ΥΓ.αγαπημένη μου πράσινη περιμένω να δω το πρωτοσέλιδο σου να είναι του τύπου «Η ομάδα χωρίς σέντερ μπακ,αλλα η ΠΑΕ τον χαβά της,δίνει πριμ»..Με 1εκ. ευρώ μονο καντε(τ) παίρνεις….
ΥΓ.2 Είχα γράψει πιο παλιά πως ο Πατέρας ξέρει πως από αυτό το πρωτάθλημα εξαρτάται η παραμονή του ως πρόεδρος και πρέπει να τζογάρει την επίτευξη του στοχου,φαίνεται πως η ενεργεία του είναι μια ακόμα επιβεβαίωση σε αυτό.

2 σχόλια:

Peiramatistis13 είπε...

Συμφωνω 100% για το ΥΓ2.
Οσο για το πριμ, περισσοτερο το λαμβανω ως κινηση που φανερωνει οτι δεν θα κανουμε μεταγραφη.
Που εμενα δεν με πειραζει.
Η ομαδα με αυτο το υλικο, παιρνει ανετα το Πρωταθλημα. Βεβαια απεναντι σε Ρομα θα γελασουμε πολυ, αλλα φετος στοχος ειναι το Πρωταθλημα. Τελος!

Μάγος είπε...

ίσως ομως αυτη η κινηση να διχνει το οτι βγαινει εκεινος μπροστα και πως αυτο το πρωταθλημα το παιρνει μονος του στην τελικη,ετσι να κλισει δώρο τον σεντερ μπακ(μαζι με τον βγενο),δυσκολο βεβαια...Η ομαδα με αυτο το υλικο σιγουρα ειναι φαβορι για το πρωταθλημα αλλα γιατι να το ρισκαρεις οταν με ενα σεντερ μπακ μεγαλου βεληνικους οι πιθανοτητες ακτακτησης πανε στο 80% και βαλε?...Τελος μαζι σου,πρωτος στοχος το πρωταθλημα,αλλα θυμησου ποσο μας εκφραζει το ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,η ιστορια μας δεν μας αφηνει περιθωριο για αδιαφορια στην ευρωπη,μα χωρις σεντερ μπακ ειναι σαν να αδιαφορουμε και να αφηνουμε την ρομα να αμς χορεψει...