Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Το Γήπεδο χαλί,εσείς πάλι χάλι?...


Κιόμως…ναι αλήθεια είναι….ΔΕΝ θα ασχοληθώ σε αυτό το κείμενο μου με τον πολυαγαπημένο μου killer!.Συνειδητοποίησα φίλε αναγνώστη πως σήμερα είναι Δευτέρα,και όπως κάθε φίλαθλος έτσι και εγώ αναρωτήθηκα, «με ποιον παίζουμε την Κυριακή?».Η δεύτερη συνειδητοποίηση ήρθε άμεσα,παίζουμε την Τετάρτη!σε 2 μέρες λοιπόν έχουμε τον πρώτο τελικό του δευτέρου γύρου(του πρωταθλήματος,δεν πιστεύω να έμεινες στους γύρους των οικογενειακών τραπεζιών).Έτσι λοιπόν όπως οι ποδοσφαιριστές προ ολίγων ήμερων άφησαν τα κοκορέτσια(θέλω να πιστεύω πως τα άφησαν),έτσι αφήνω και εγώ τα μεταγραφικά ρεπορτάζ και μπαίνω σε ρυθμό αγωνιστικό!.
Το χωράφι του ΟΑΚΑ αντικαταστάθηκε από τον νέο χλοοτάπητα και πλέον ο αγωνιστικός χώρος είναι χαλί(σαν αυτό πίσω από την λατρεμένη μου Μοιραρακη στην Φώτο του κειμένου) και δικαιολογίες για μη-θεαματικό ποδόσφαιρο τελείωσαν.
Τα τελευταία ρεπορτάζ λένε πως ο Cisse ξεπερνάει τις μικροενοχλήσεις που είχε και θα πάμε με μία κλασική εντεκάδα με το αγαπημένο 4-3-3 του Νιόπλια.Δέν θα ασχοληθώ όμως εκτενέστερα με το αγωνιστικό μέρος του αγώνα αλλά με την σημαντικότητα του.
Πέραν της διατήρησης της πρώτης θέσης αυτός ο αγώνας,μάλλον αυτή η νίκη,είναι πολύ σημαντική για δύο ακόμα λόγους.Ο πρώτος και κυριότερος είναι η μεγάλη(μιλώντας λογικά πάντα)προσέλευση του κόσμου,ο οποίος έχει δεχτεί φέτος στο ΟΑΚΑ δύο μεγάλα ξενερώματα(Αστέρας,Γαλατά) και στήριξε την ομάδα μέχρι το 90’ και δεν τον παίρνει να φάει τρίτο ούτε για αστείο!.Ο δεύτερος είναι πως ο Ολυμπιακός παίζει μετά το τέλος του δικού μας ματς και πρέπει να του μεταφερθεί η πίεση στο ντέρμπι(εντάξει συμφωνώ πεθαμένη η ΑΕΚ αλλά δεν παύει να είναι ντέρμπι).
Ο Εργοτέλης έχει ένα πολύ καλοδουλεμένο σύνολο δεν είναι ομάδα που κλίνετε και δεν θα είναι η ομάδα που την φιλοδωρήσαμε με 3 γκολ την πρώτη αγωνιστική.Είναι 4ος στην βαθμολογία με 3 νίκες εκτός έδρας.
Το νου σας λοιπόν μην έχουμε άλλα…
Ένα γκολ και μετά μπαλιτσα on the carpet of oaka…

4 σχόλια:

Super Betades είπε...

Καταρχην, σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.
*Ευχαριστουμε επισης που μας εβαλες στα αγαπημενα σου!
*Δεν αιτιολογουμε τις προτασεις μας, λογω περιορισμενου χρονου.(αν και αρκετες φορες εχουμε αιτιολογησει, θα προσπαθησουμε να το κανουμε :-) ))
*Εμεις εχουμε σταματησει πλεον να εμπιστευομαστε τις εφημεριδες και τους bookers. Επισης εχουμε σταματησει να παιζουμε στον ΟΠΑΠ (ειναι απατεωνες) και ετσι επιλεγουμε να παιζουμε online στοιχημα σε BETFAIR, SPORTING BET που ειναι απο τις καλυτερες.
*Αν θες να επικοινωνησεις μαζι μας αυτο ειναι το mail μας : betadeshv@gmail.com

br fun_atic είπε...

Καλορίζικος...Αν εξαιρέσουμε ότι είσαι Βάζελος (και αυτό δεν φτιάχνει εύκολα...χρειάζεσαι μεγάλες δόσεις Ευτύχη για να στρώσεις) κατά τα άλλα είσαι εξαιρετικό παιδί.
Το μπλογκ είναι ωραίο, γράφεις καλά, πρόσεξε λίγο τα ορθογραφικά και θα σκίσεις!!!

13fans είπε...

χαιρετω ακομα εναν πρασινο blogger!!!
καλη πρασινη χρονια..πολλες δυνατες αναρτησεις..και πολλους αναγνωστες φιλε μου!!!
τα λεμε απο εδω!!
τα φωναζουμε στο γηπεδο !!!

Μάγος είπε...

καλησπέρα και σε εσένα φίλε,σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου,να είσαι καλα και να συνεχίζεις και εσύ να πρασινίζεις το blogspot:)...
εύχομαι να βρίσκεις ενδιαφέρον το blog μου,και αν συνεχίζουμε να σχολιαζούμε την Πανάθα μας...
Και φυσικά όλοι ΟΑΚΑ,
διοτι η θεση του οπαδου ειναι στο ΓΗΠΕΔΟ....