Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!

Έγινε προχθές η σύσκεψη για την Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Και όλους μας εξέπληξε η επιθυμία του Σωφέρ να γίνει αύξηση της τάξης των 30-40 εκ. ευρών.

Τώρα θα σκεφτεί ο σώφρων άνθρωπος: πως γίνετε αυτός όταν διοικούσε αγόραζε παίκτες σαπάκια, προπονητές αμφιβόλου αξίας, είχε σύμβουλους που τον εκμεταλλεύονταν και είχαν κέρδος από τις μεταγραφές, τώρα που δεν διοικεί ο ίδιος και έχει απαξιωθεί από τον κόσμο να δώσει έτσι απλόχερα 20 εκ.ευρώ. (το 56% που του αναλογεί από την υποτιθέμενη αύξηση των 40 εκ. ευρώ που «ζήτησ廨).

Στο κείμενο περιέχεται η απάντηση στο επικείμενο ερώτημα μέσω του παρακάτω βίντεο. Αυτός ο άνθρωπος ΠΟΤΕ δεν θέλησε να προκόψει ο ΠΑΟ, και αρκούταν να μας έχει στην φάπα ο πρακτοράκος και το Κοκκαλισταν. Και τώρα δεν τον τσίμπησε ΚΑΜΙΑ μύγα και θέλει να βοηθήσει στην γιγάντωση του Παναθηναϊκού μας.


Ο σκύλος του, ο ιδιοκτήτης της derby, βγήκε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, και έδωσε εμετικές απαντήσεις στις ερωτήσεις του πάνελ. Και έδωσε ουσιαστικά και την απάντηση σε όσους απόρησαν για την κίνηση του Τζίγγερ. Έμμεσα κατηγορεί στο βίντεο την νέα διοίκηση, απαξιώνει το φετινό πρωτάθλημα και πολλά ακόμα, να ξέρετε πως ότι λέει ο Γκοντζος στο βίντεο είναι προϊόν σκέψης του Σωφερ.


Το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=vnAyQrxIdzw&feature=player_embedded



Πάμε λίγο στους διάλογους.

1)

Δ: Ηταν πεναλτι ή δεν ηταν κ.Γκοντζο?
K.Γ.: Οοοοχι δεν ηταν πεναλτι.Δεν ηταν.
Πανελ: A δεν ηταν!Το ειπε...Μπραβο,μπραβο.
Κ.Γ.: Kαι κακως ο Νινης μπηκε τοσο νωρις σε τοσο βαθεια νερα.Μην βουτας αγορι μου.


Κατηγορία και απαξίωση για το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδος. Άσε μας ρε Κωστάκη που έχεις και γνώμη για τον Σωτηράκη, που δεν τον έβαζε ο καλός σου Πεσέιρο!.


2) Πανελ: Yπαρχουν μια ή δυο παραγκες κατω?

Κ.Γ.: Παιζεται.
Πανελ: Εγω για 2 τις κοβω ,γι αυτο.
Κ.Γ.: Δυομιση..


Απίστευτο!, έμμεση ομολογία πως υπάρχει παράγκα του Παναθηναικού!!!. Μα είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έζησε την παράγκα να βγαίνει και να δηλώνει κάτι τέτοιο?...για τα λεφτά τα κάνεις όλα θα μου πείς…


3) Κ.Γ. : Ξερεις γιατι δεν παραπέμφθηκε ο Καλοπουλος?Γιατι απο τωρα εχουν κανονισει ποιοι θα σφυριξουν στο ντερμπι και αν τον τιμωρουσαν σε αγωνα του Παναθηναικου δεν θα μπορουσε να παιξει.


Τώρα για οποιοδήποτε πρόβλημα αποκτήσει ο καλόπουλος από οπαδούς, ποιος θα είναι υπεύθυνος Κωστάκη?. Βάζεις σε κίνδυνο νοημοσύνες ανθρώπων αλλά μην βάζεις και ζωές.!


4) K.Γ.: Ο Παναθηναικος προσπαθει να κανει τα παντα για να το χασει το πρωταθλημα
Πανελ: Σας το δινουν ολοι Κωστα και σας αφηνουν να το παρετε και εσεις δεν το παιρνετε.
Κ.Γ. To ξερω.Το παλευει λυσασμενα να το χασει αλλα βλεπω οτι ο Ολυμπικος ουτε αυτο δεν μπορει να αξιοποιήσει.


Μην συζητάς Κώστα ΟΛΟΙ έχουν βαλθεί να μας το δώσουν…


ΕDIT: http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/72473-βόμβα-στον-καλόπουλο


τελικά είχε πρόβλημα ο Καλόπουλος...

12 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Από τα επιλεγμένα αποσπάσματα δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα
και να κρίνω τις τοποθετήσεις ενός ανθρώπου. Αν υπάρχει πουθενά
ολόκληρη η εκπομπή (ή έστω το διάστημα που φιλοξενήθηκε ο Γκόντζος)
είμαι διατεθειμένος για πάρτη σου, μάγε, και για χάρη της ανάρτησης
να την δω και να τοποθετηθώ χωρίς φόβο και πάθος...

KANTHAR0S είπε...

Αυτά δεν τα πολυλογαριάζω. Βασικά δεν έχω και τον Γκόντζο σε εκτίμηση.
Ο καθένας μπορεί να βγει και να πει ότι θέλει. Έτυχε και ήταν ο Γκόντζος. Το ζήτημα είναι πως κάποιοι άνθρωποι, τους οποιους εμπιστευομαστε για να μας μεταφερουν νεα και καταστασεις, ειναι για τα πανηγύρια. Η σαπίλα και η παράγκα στους ξεκινάει από τους δημοσιογράφους και καταλήγει σε αυτούς που κάθονται και τους διαβάζουν ή τους ακούνε.

Συγνώμη αν ξεφεύγω αλλα σήμερα διάβασα τον Κόλκα στην εξέδρα. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Δυναμιτίζει το κλίμα χωρις λόγο. Και κλώνοι του Κόλκα υοάρχουν πολλοί.

4minister είπε...

Δεν είναι πραγματιστής όποιος διαχωρίζει τα λεγόμενα Γκόντζου με τη γραμμή Σωφέρ. Προχθές ακόμα η Derbynews έλεγε ότι έγινε κακοδιαχείριση και μπήκε μέσα το μαγαζί 15 εκ. Ενώ αποδείχθηκε ότι από τα 15 εκ της "τρύπας" τα 10 είχαν δοθεί σαν διευκόλυνση στη ΓΗΠΕΛ που διοικεί ο Σωφέρ.

Περισσότερες λεπτομέρειες: http://4minister.wordpress.com/2010/03/01/πολυμετοχική-συνέλευση-και-βοτανικό

Άποψή μου είναι πως, αν δεν χάσει την πλειοψηφία των μετοχών η "οικογένεια", η ομάδα δεν βλέπει προκοπή. Με ευχαριστεί το γεγονός ότι ο Βγενό δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Πιθανόν και οι "κοντοί", στο πιο μουλωχτό. Τους εύχομαι καλή επιτυχία!

KANTHAR0S είπε...

Νομίζω ότι με το να κατηγορεις την οικογενεια δεν κερδιζεις κατι.

Μάγος είπε...

@baladeur: Δεν ξέρω αν μπορω να βρω ολόκληρη την εκπομπή, αλλα σίγουρα μπορείς μια μέρα να πάρεις μια derbynews και να διαβάσεις το οπισθόφυλλο που γράφει την προπαγάνδα του ο τουλούμπας.

@kanthare: κάποιοι δημιοσιογράφοι σαν τον Κόλκα σαν τους καρπετοπανούτσηδες τους έχω πιάσει αρκετες φορές να πετάνε κείμενα που σε αποπροσανατολίζουν τελείως. Δυστυχώς αυτό είναι το μεγάλο κακό της επαγγελματικής δημοσιογραφίας πως δεν μπορείς να είσαι πάντα ανεξάρτητος. Δυστυχώς όμως ο Γκόντζος δεν είναι απλά δημιοσιογράφος που γλύφει τον Σωφέρ, μιλάμε για έναν άνθρωπο που κάποτε έκανε μεταγραφές μαζί του και έπαιρνε μίζες αβέρτα. Αυτός λοιπον δημιουργεί μεγάλα προβλήματα.

@4imister: Τώρα για τους κοντούς, αν πάνε με το υγιές κομμάτι και γίνει η ένωση των τριών τότε θα εκτοπιστεί η Σωφεράτζα!...

KANTHAR0S είπε...

Μου φαίνεται αυτοί μας αξίζουν.

4minister είπε...

Δεν κατηγορώ Κάνθαρε, διαπιστώσεις κάνω. Η οικογένεια, από τότε που πέθανε ο Θόδωρος, έδειξε και στους τυφλούς πως ότι είχε γίνει τόσα χρόνια ήταν δικό του έργο. Οι υπόλοιποι είναι άμπαλοι και μυρωδιάδες. Ακόμα και ο Καπετάνιος που καρπώθηκε τόσων χρόνων επιτυχίες, μόλις έμεινε μόνος του άρχισε η κατρακύλα.

Κι ο Καπετάνιος και ο Σωφέρ θεωρώ, χωρίς καμιά διάθεση να τους μειώσω, ότι είναι χαμηλού δείκτη νοημοσύνης.

Μάγε μου, αυτό ελπίζω, υγιή ένωση των τριών, ή άντε, γιατί είμαι μεγάλη καρδιά, του ενός (Βγενό). Γιατί αν έχουμε 4 μπαϊράκια, όπως τώρα, θα μας κλαίνε οι ρέγγες! Δυό χρονιές έσφιξε τα δόντια η ομάδα, έκανε στερνό κουράγιο, αλλά πόσο να αντέξει κι' αυτή η έρμη ...

Μάγος είπε...

4iminister, για το τελευταίο θα σου απαντήσω κάτι που είχε πει ο Γεωργίου. Ο Σωφερ δεν μπορούσε να διαχειριστεί την επιτυχία (και φάνηκε το 2004), μπορούσε όμως την αποτυχία. Οι καινούργιοι μπορούνε να διαχειριστούνε την επιτυχία?, γιατι όταν έρχονται οι τίτλοι και οι χαρές έσωτε φαινομενικά θα τα βρούνε.
Εμπιστεύεσε πολύ Βγενο υπουργέ μου ε?

BALADEUR είπε...

Υπουργέ μου, για τον Θόδωρο έχεις απόλυτο δίκιο.
Ο άνθρωπος πήρε ένα επαρχιακό σωματείο (ΟΦΗ)
και τό 'κανε ευρωπαϊκή ομάδα! Τί να λέμε τώρα!
Τεράστιος παράγοντας!!!
Συγχαρητήρια για την κρίση σου αδερφέ...

4minister είπε...

BALADEUR, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Μπορεί να μην είμαι γάτος ώστε να τα πιάνω με τη μία, αλλά όταν έχει περάσει καιρός, τόχω ευκολάκι να δω την αλήθεια. Γιατί θυμάμαι αδερφέ, δεν ξεχνάω εύκολα.

Μάγε,

περισσότερο εμπιστεύομαι τον Παυλάρα, αλλά μεγάλωσε πια και μια ομάδα πρωταθλητισμού θέλει πολλά κουράγια διοικητικά. Άσε που δεν βλέπω να θέλει να την πάρει μόνος του, εκτός και το παίζει τόσο ωραία, στον αιφνιδιασμό ....

Ο Βγενό έχει τα "βραστερά" πολιτικά κονέ, και ξέρει καλύτερα απ' τους άλλους πως θα ξεκολλήσει με την πένσα τις μετοχές απ' τη Σωφεράτζα. Μη σου πω ότι αυτός φρέναρε το γήπεδο, για να του κόψει τον αέρα, να τον μαλακώσει. Όπως κάνεις με το χταπόδι για να το φας!

Αν ξαναδιαβάσεις το άρθρο στο "υπουργείο" θα δεις πως κρίνω ότι βγήκε είδηση. Πατέρας, με την παρούσα σύνθεση των μετοχών, δεν παραμένει! Δήλωσε ότι έχουν να μιλήσουν με το Σωφέρ απ' το Δεκέμβρη.

Μάγος είπε...

Αυτο για το γηπεδικό το συζήτηγα σήμερα με έναν φίλο μου. Δηλαδή όπως θεωρώ πως έκανε ο Παύλος τότε με τον Ερασιτέχνη που "απείλησε" τον Σωφερ για το γηπεδικό μήπως κάνει κάτι τέτοιο ο Βγενό. Αμα δεν θυμάσε το θέμα με τον Παύλο, είναι τότε που είχε βγεί ο Κίτσιος και είχεπει πως θέλει κολυμβητήριο και κάτι τέτοιες παπαριές που ουσιαστικά φρέναραν το γηπεδικό, όμως αργότερα βγήκε και το διέψευσε. Ε αυτην την κίνηση την είχα θεωρήσει ως εκβιασμό στον Γιαννάκη απο τον Παύλο για να μπει πρόεδρος ο Παύλος το καλοκαίρι.
Άμα αυξηθούν οι μετοχές του Βγενό δεν θα αυξηθούν και του Πατέρα?, ο ένας κάνει τον άλλον μάγκα σε αυτην την υπόθεση δεν βλέπω να τραβάνε χώρια...

Blogger είπε...

There is SHOCKING news in the sports betting world.

It's been said that every bettor needs to look at this,

Watch this now or quit betting on sports...

Sports Cash System - SPORTS BETTING ROBOT