Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Την πρώτη φορά λέγεσαι αφελής, την δεύτερη όμως μαλάκας…





Μιας και αγωνιστικά δεν έχουμε και οσονούπω αντί να εξασκώ τα χέρια μου στο γράψιμο θα τα εξασκώ στο σούβλινγκ, είπα να αφυπνίσω λίγο την κατάσταση.


Μετά από όλη αυτήν την απαξίωση του πρωταθλήματος από τους δημοσιοκάφρους τώρα άρχισαν να δημιουργούν νέο κλίμα. Άρχισαν πάλι να ανακατεύονται με τα διοικητικά, να βγάζουν φήμες, να «αποκαλύπτουν» διαλόγους, και ο καθένας να μεταποιεί τα πράγματα αναλόγως των συμφερόντων του…


Θυμίζω ότι κάτι αντίστοιχο γινόταν μετά την ισοπαλία μας με την Α.Ε.Κ ενώ ακολουθούσε δύσκολο πρόγραμμα. Ένας κυκεώνας δηλώσεων από τους μετόχους είχε ξεσπάσει τότε και ως αποτέλεσμα ήρθε μια νέα κατάσταση η οποία ήταν φυσικό επακόλουθο του κυκεώνα. Η αναπαραγωγή ενός κλίματος αναστάτωσης στην ομάδα ήταν ήδη γεγονός, του οποίου τα αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν, αφού την επόμενη Κυριακή ήρθε η σφαλιάρα από τους αργοναύτες.


Η αποστροφή του ενδιαφέροντος του κόσμου τότε από τα αγωνιστικά συνέβαλε και στο όλο κλίμα εκείνων των ημερών. Οπού παρόλο που ενδιάμεσα είχαμε περάσει με ένα τρίμπαλο από τον κάμπο, μετά το ματς με την Καβάλα ακόμα συζητάγαμε για τους μετόχους, και απορούσαμε πως διάολο φτάσαμε να κινδυνεύουμε να χάσουμε το πρωτάθλημα αφού όλες οι εφημερίδες μεσοβδόμαδα μας ονόμαζαν πρωταθλητές.

Και όλη η πρεμούρα του να μας βγάζαν πρωταθλητές αλλά και όλο το λάδι στην φωτιά όσων αφορά τις σχέσεις μετόχων καθόλου τυχαίο δεν είναι…


Πλέον όμως το πρωτάθλημα τελείωσε( οκ, όχι τυπικά), άρα ο στόχος του κειμένου δεν είναι να μην χαθεί η συγκέντρωση ενόψει του πρωταθλήματος.

Σε 20 μερούλες όμως παίζουμε τον τελικό κυπέλου. Και ακόμα και ο φορέας (θύρα 13) έχει πέσει στην λούμπα της σιγουριάς και δηλώνει περί νταμπλ στην ανακοίνωση του. Επειδή λοιπόν επειδή δεν μας περισσεύουν οι κούπες, αφήστε τους μετόχους προς το παρόν, αφήστε και τις πρόωρες στέψεις και να ασχοληθούμε με κάθε πράγμα στον καιρό του.


Θα κάνω ένα μίνι σχόλιο για όλη αυτήν την αναστάτωση για την «επικείμενη αποχώρηση» του Πατέρα. Τον έχετε για χαζό? Λέτε να μην διαρρέουν αυτές οι απείλες αποχώρησης εκούσια? Ξέρει πως ο κόσμος τρομακρείτε στην ιδέα φυγής του… και επειδή ξέρουμε όλοι πόσο λεζάντα τύπος είναι ( με την καλή την έννοια) λέτε να θέλει να φύγει τώρα που είναι βασιλιάς στις καρδιές των οπαδών?...

3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Ετσι να μας ερθετε με ψηλα τον αμανε να σας τακτοποιήσει ο Πρίττας και η παρέα του!

Υ.Γ.1 Καλό σούβλισμα!

the passenger είπε...

Ο Πατέρας όπως και οι υπόλοιποι που συμμετέχουν στο πολυμετοχικό σχήμα είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας. Άρα και άριστος διαπραγματευτής.
Προβλέπω να μένει στο τέλος. Απλά, θέλει να καθαρίσει το όνομά του από τα περί κακοδιαχείρισης που ακούστηκαν (μην ξεχνάμε από ποιον, πλευρά Γιαννακόπουλου). Γι αυτό και δεν πήρε σέντερ μπακ το Δεκέμβρη, ήθελε να πάει στο ΔΣ και στη ΓΣ με κούπα στα χέρια στα πλαίσια του συμφωνημένου μπάτζετ μεταγραφών. Εκτός κι αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα το κατάφερα.
Ο Τζίγγερ από την άλλη θέλει να εξασφαλίσει πως δεν θα ξαναχαθούν χρήματα όπως την πρώτη χρονιά. Δίκιο έχει. Δεν είναι δυνατόν να έχεις αυτή τη στιγμή ρόστερ 30 -35 παικτών εκ των οποίων οι υπολογίσιμοι είναι περίπου οι μισοί.
Προβλέπω να μένει ο Πατέρας, να γίνονται 2-3 ουσιαστικές μεταγραφές (σέντερ μπακ σίγουρα, ίσως και δύο με τον ένα να είναι ο Πόγκατετζ, δεξί χαφ σίγουρα και ενδεχομένως επιτελικό μέσο. Αλήθεια με το Νίνη τι θα γίνει αν πάρουμε επιτελικό μέσο;) και 2 μεταγραφές ταλέντων-ενίσχυσης του βάθους του ρόστερ (Τζαβέλλας και Καραγκούνης από Ατρόμητο ίσως).
@ Kanthar0s: τώρα αν σου πω τελείως προσωπικά πως δεν θα με χάλαγε αν έπαιρνε ο Άρης το κύπελλο θα με πίστευες; Όχι τίποτα άλλο, έχω κουραστεί με τον μπαοκ και ας έχει και ένα αντίβαρο πάνω, δεν βλάπτει.

Μάγος είπε...

καλησπέρα και στους 2!
@kantharos: ένα πανί που είναι ΠΑΝΤΑ στο emirates λεει: In one Arsene we trust.
Έτσι λέω και εγω για τον Πατέρα σε αυτόν βασίζω την συνέπεια της ομάδος...

@passenger: για το σεντερ μπακ τον Γενάρη θα μπορούσε να τον είχε πάρει δώρο στην ΠΑΕ και να είχε γίνει εδώ και 2-3 μήνες μάγκας...
Ο Τζίγγερ το μονο που θέλει είναι να χτιστεί το γήπεδο ώστε να πουλήσει ακριβότερα τις μετοχές. Στο κάτω κάτω την πρωτη χρονιά δικό του επιτελείο ήταν μέσα στην ΠΑΕ σε όλυος τους τομείς. Δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τα γκαφρά τότε.
Τώρα για τον Νίνη, δεν θέλουμε επιτελικό μέσο, θέλουμε ένα καλό σύγχρονο χαφάκι. Να παίζει με μυαλό και ταχύτητα, και να μπορεί να κάνει αυτό που έκανε ο Κατσουράνης επι 10κάτε όταν έβαζε τα απανωτά γκολ.

Φέτος είναι η ευκαιρία να ξεφύγουμε επίπεδο απο τον γαύρο. Ας πάρουμε 2 παικταράδες, ένα σεντερ μπακ και ένα δεξι εξτρεμ με ποιότητα, και τα υπόλοιπα τα βλέπουνε. Το χαφάκι που ζητάω ίσως έρθει, σίγουρα όμως πρέπει να φροντίζουμε και το παιδομάζωμα όπως λες, μετα παραδείγματα που φέρνεις...