Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Εγώ θα σε αγαπώ, και μην σε νοιάζει...


Πέρυσι για να έρθω Βερολίνο δαπάνησα 1500 ευρώ. Τόση ήταν η αξία για να σας δω να σηκώνετε την κούπα. Χθες για να έρθω θα μου κόστιζε 75 ευρώ. Τόση ήταν η αξία του να σας δω σε αυτον τον τελικό. Να έχω αυτην την ΟΜΑΔΑΡΑ τα τελευταία 12 χρόνια, πραγματικά ανεκτίμητη αξία!.
Είχα πει πως ότι και να χάσετε φέτος δεν μας νοιάζει. Είπατε θα παίξετε για μας. Αυτό αρκεί.
Δυστυχώς όμως οι δηλώσεις του Θανάση, οι οποίες γίναν ενώ ο ίδιος ξέσπουσε σε λυγμούς, δείχνουν πως δεν θα πάρουν φέτος εύκολα ΚΑΝΕΝΑ πρωτάθλημα...


'Ηταν καιρός και για τα αδέρφια ( Αγγελόπουλοι) να χαρούν έναν τίτλο. Και για τον Γιαννάκη. Το κακό είναι πως σβήστηκε το κόμπλεξ τους μετά το χθεσινό. Στο χέρι μας είναι να τους το επαναφέρουμε κατακτώντας το πρωτάθλημα.

6 σχόλια:

4minister είπε...

Δεν γίνεται να τα παίρνεις όλα, εκτός και στήσεις μπασκετική Καλύβα του Μπάρμπα Θωμά. Εξάλλου στο τέλος, εκεί που ήταν άνετοι, τους έφυγαν τα κακάκια.

Το κόμπλεξ, που δεν το ξεκολάς ούτε με πένσα, είναι αυτό του Μπαναώτη απέναντι στο Ζοτς ...

Όσο για το πρωτάθλημα, θα δείξει σε μια βδομάδα, αν είμαστε ακόμα το 1ο φαβορί.

banou είπε...

Δε νομόζω να υπάρχει κόμπλεξ απέναντι στον Ζοτς. Πιο πολύ με παράπονο μου μοιάζει και πίεση να αποδείξει στον κόσμο ότι είναι άξιος.

Για την επόμενη εβδομάδα θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο -ειδικά αν στραβώσει το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, καθώς θα είναι ο μαναδικός εναπομείναντας στόχος.

Cheers

KANTHAR0S είπε...

Προσωπικά δεν μου προξένησε καμία έκπληξη ο νικητής. Το περίμενα. Η ροή των πραγμάτων αυτό έδειχνε εδώ και καιρό.

Συμφωνώ ότι δεν νομίζω ότι υπάρχει κόμπλεξ. Μπορείς να το πεις και παράπονο, Μπορείς να το πεις και δίψα.

Ο αποκλισμός από την Ευρολίγκα ίσως να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για να πάρεις πρωτάθλημα.

Μάγος είπε...

καλησπέρα σε όλους.
Καλωσήρθες banuer.

Εγω πιστεύω πως υπάρχει κομπλεξ του Ολυμπιακού στο μπασκετ. Σκεφτείτε ρε παιδιά ήταν 11 πόντους 2-3 λεπτά πριν την λήξη και πήγε η διαφορά στους 4 με την μπάλα δικια μας. Δηλαδή αν ο Διαμαντίδης δεν είχε κάνει το λάθος ίσως να ήταν στα χέρια μας το κύπελλο. Αυτο δείχνει πολλά. Είναι τεράστιο το μέγεθος μας στο μπασκετ. Και ακόμα και όταν ΦΑΙΝΕΤΕ (όχι ότι συμβαίνει) να πέφτει ο ΠΑΟ, το μέγεθος είναι τεράστιο και τρομάζει. Αυτο συνέβηκε και χθες. Απίστευτα κομβικα τα δυο παιχνίδια με Μπάρτσα και Ολυμπιακό. Με την Μπαρτσα διότι όπως είπε και ο banou μας μένει μονο το πρωτάθλημα. Και με Ολμυπιακό για να δουμε αν τελικά σήκωσαν κεφάλι και είναι έτοιμοι και για το πρωτάθλημα.
Πολύ όμορφο το πανί στο μπασκετ απο τους οργανωμένους στο τέλος, οπου έλεγε: Όσα μου έχεις χαρίσει με τίποτα δεν τα αλλάζω...

El Loco είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ
μονο με τις πενταστερες φανελες μας παιζαμε εχτες και παλι τον τρομο προκαλεσαμε.1 λεπτο χρεαζομασταν και το κυπελλο θα ηταν δικο μας.δεν πειραζει ομως!!!τον μαιο θα τους κοπει η γλωσσα!!!

Μάγος είπε...

καλως τον.
Σωστός, είπα είναι τεράστιο το μέγεθος. Και ακόμα και οταν έρθει η στιγμή να πέσει θα τρομάξει πολύ η σκια που θα δημιουργεί μέχρι να πέσει κάτω...