Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Καλά ρε που ζείτε ;

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι πρέπει, και γιατί πρέπει να πάρετε το πρωτάθλημα. Ίσως δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι όλοι σχεδόν οι οπαδοί και των άλλων ομάδων θέλουν να σταματήσει το πρωτάθλημα να πηγαίνει στον Πειραιά .

Στον Πειραιά που το πρωτάθλημα διοριζότανε , στον Πειραιά που έχει δημιουργηθεί νοοτροπία οπαδών που δεν ξέρει να χάνει, εκεί που για δέκα χρόνια τουλάχιστον έλεγχαν και συγχρόνως απαξιώναν - ξεφτίλιζαν κάθε τι σχέση με το ποδόσφαιρο (διαιτησία, δημοσιογραφία ,κυβερνητική εύνοια , ανεξέλικτη βία χωρίς κυρώσεις).

Ακόμα κάποιοι από τους οπαδούς τους που ελπίζουν για το κάτι παραπάνω, δεν γουστάρουν να πάρουν πρωτάθλημα με τα ψέματα , και τα χο χο χο της καταρρέουσας διοίκησης όπου με μπαλώματα και πράσινα δώρα στέκετε στην επιφάνεια...

Δεν έχετε καταλάβει ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία -στη μπάλα που χαλαρώνει και διασκεδάζει πολύ κόσμο έχουν δικαίωμα στη χαρά και στα πανηγύρια όλοι - να τα ανατρέψετε όλα?.Καλά ρε που ζείτε , τι άλλο ρε χρειάζεται για να γυαλίσει το μάτι σας?.


Εμείς οι οπαδοί αναγνωρίζουμε (βλέπε μπάσκετ) και στηρίζουμε πάντα, γι’ αυτό και δεν γουστάρουμε την νοοτροπία σας.(διοίκηση ,προπονητές, παίχτες). Δεν θα κάνω ανάλυση των λαθών, απλά σταματήστε όλοι να επιλέγεται. Συγκεντρωθείτε , Προβληματιστείτε , Ενωθείτε , αλλάξτε Νοοτροπία , κοιτάξτε στην εξέδρα ματώστε στο γήπεδο και πάρτε το πρωτάθλημα.

. Το παραπάνω κείμενο το έγραψε ένας αναγνώστης ο Spillios13. Καταρχάς να του πω πως τον ευχαριστώ για τον κόπο. Όμως αυτό που θέλω να πω εγώ για το κείμενο είναι το που θα το αφιέρωνα…

Θα το αφιέρωνα στους καλούς μας «¨πειρατές»¨στην ομάδα . Σταματήστε να παίζετε για τον εαυτό σας, σταματήστε να επαναπαύεστε στο μουντιάλ, και σταματήστε να δημιουργείτε κλίκες!. Κόψτε τα παραπάνω και μετά, κάντε αυτό που γράφει ο φίλος στο τέλος του κείμενου.

Συγκεντρωθείτε , Προβληματιστείτε , Ενωθείτε , αλλάξτε Νοοτροπία , κοιτάξτε στην εξέδρα ματώστε στο γήπεδο και πάρτε το πρωτάθλημα.

.Δυστυχώς είναι πολύ ρομαντικά τα παραπάνω, οπότε κοιτάξτε να σταματήσετε τις ηλιθιότητες σας, που πάνε να στοιχίσουν το πρωτάθλημα!.

Ένα μήνυμα προς όλους όλους στο ποδοσφαιρκό τμήμα..

Άμα χαθεί αυτό το πρωτάθλημα είστε ΟΛΟΙ αποτυχημένοι, και ΟΛΟΙ θα μας βρείτε μπροστά σας.


Δυστυχώς το παραπάνω θα το έγραφα τον Αύγουστο. Πλέον αυτό το ΟΛΟΙ ξέρω σε ποιους πάει και ποιους εξαιρεί.


Και μετά τα όσα γράφτηκαν χθες εδώ, καταλαβαίνετε και εσείς…

ΥΓ. Σήμερα έχει τσαμπιονς λιγκ, καθίστε παρακολουθείστε να ξελαμπικάρετε λίγο..

9 σχόλια:

the passenger είπε...

ανοχή στα ελληνάκια τέλος!
αρκετά με τη νοοτροπία δημοσίου-στρατού.
βγήκαν οι παλέουρες και οι κλικαδόροι να σαμποτάρουν τους ξένους.
μια ζωή τα ίδια.
τέλος.
δεν πάει άλλο.
δεν υπάρχουν σημαίες, δεν υπάρχουν παιδιά από την Πάτρα που είναι Παναθηναϊκοί και έκλαιγαν όταν έγιναν αιτία να χαθεί ένα πρωτάθλημα, δεν υπάρχει τίποτα.
σφίγγουν οι κώλοι καλόπαιδα!!!!

gatti είπε...

Aν χαθεί αυτό το πρωτάθλημα θα είναι η απόλυτη καταστροφή. Θα είναι τέτοιο το πισωγύρισμα που δεν θα φτάνουν 10 συλλαλητήρια για να αναστραφεί το κλίμα.

Ούτε θέλω να σκέφτομαι τέτοια προοπτική. Ας ελπίσουμε να τα βρούνε σ΄ αυτή την συζήτηση που θα κάνουν, να είναι απόλυτα ειλικρινείς μεταξύ τους και να παίξουν μπάλα στα παιχνίδια που απομένουν για να φτάσουν στον στόχο.

Είπαμε, φέτος το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός!

Μάγος είπε...

Πόσο δίκιο έχεις gatti. Αναλογίσου μόνο, πως με όσους Παναθηναικούς έχω μιλήσει λένε πως θα κόψουν το γήπεδο και ότι έχει σχέση με ΠΑΟ έτσι και χαθεί το φετινό. Έτσι είναι, πιστεύω πως αν χαθεί το φετινό θα μικρύνει ο σύλλογος, και πως θα κάνουμε χρόνια να σηκώσουμε κεφάλι...

KANTHAR0S είπε...

Σήμερα όπως λες έχει τσου λου και μεθαύριο έχει πρωην ουεφα με Ρόμα. Επιζητά κάτι ο ΠαναθηναΪκός από αυτό το ματς;

Μάγος είπε...

Η Γνώμη μου για το ματς με την Ρομα φίλε κάνθαρε είναι πως, είναι παιχνίδι χωρίς πρόβλεψη. Θα μου πεις κάτι μας είπες τώρα. Δεν εννοώ όμως αυτό, εννοώ χωρίς πρόβλεψη για την διάθεση των παικτών μας. Η οποία εξαρτάται απο δύο παράγοντες. Ο πρώτος είναι, ο σημερινός διάλογος, οφέλησε σε κάτι? Δέσανε μεταξύ τους οι παίκτες?. Ο δεύετερος είναι πως θα κυλήσε αρχικά το ματς. Αν κάνουμε καμια ευκαιρία στην αρχή, και το πιστέψει ο κόσμος θα τους παρακίνουσουμε και θα δούμε άλλο παιχνίδι. Όλη η ροή του ματς εξαρτάται απο την ευρωπαική αύρα του αγώνα. Δυστυχώς με την γκέλα την Κυριακή μας έκοψαν κάθε διάθεση για την πέμπτη και έσβησαν κάθε αύρα. Όμως επαναλαμβάνω, πως αμα γίνει καμια ευκαιρία και το πιστέψει ο κόσμος θα δούμε έναν ΠΑΟ δυναμικό και ανταγωνιστικό στο ματς Αυτό.
Για να απαντήσω και στην ερώτηση σου, ΟΧΙ δεν επιζητά κάτι. Μόνο την διόρθωση του κλίματος. Άλλα όλων το μυαλό είναι στην Τούμπα. Αν πάρουμε διπλό στην θεσσαλονίκη ας φάμε 3 απο την Ρόμα. Αυτή είναι η σκέψη ΚΑΘΕ Παναθηναικου.

the passenger είπε...

Μάγε, να φας τρία από τη Ρόμα και να πάρεις διπλό στην Τούμπα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!
θυμίσου τό μου, ή θα κάτσουν καλά και τα δύο παιχνίδια ή θα κάτσουν στραβά πάλι και τα δύο.
το θέμα είναι πως εμένα ούτε η αντίδραση που βγήκε προς τα έξω από τον Πατέρα μου άρεσε.
χαλαρότητα, και ακόμα λες και πιστεύουν πως θα γίνει απονομή τίτλου χαριστικά.

Μάγος είπε...

Είναι λογικό να υπάρχει μια εξάρτηση του ενός ματς απο του άλλου. Όμως πιστεύω πως αυτό αφορά καθαρά την ψυχολογία, όχι αγωνιστική κατάσταση και πάθος. Το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει μετατραπεί σε ματς δεκαπεντατίες, ισάξιο με το παιχνίδι με τον γαύρο. Για αυτό και δεν θεωρώ πως ήττα απο την Ρόμα θα αλλάξει κάτι στην διάθεση των παικτών ή των οπαδών για διπλό στην τούμπα.
Για την αντίδραση του πατέρα δεν πιστεύω πως ότι βγήκε ήταν η αλήθεια. Σίγα μην κάθεσε να τους είπε αυτες τις παπαροσύνες ενω κινδενεύει το πρωτάθλημα (δηλαδή η προεδρία του). τον ξέρουμε τον φαδερ. Θα τους είπε κάτι του στυλ "κολόπαιδα, σας τα παρέχουμε όλα κοιτάξτε να τα βρείτε γιατι θα ε΄χτε πρόβλημα". Για πρώτη φορα πιστεύω πως δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω. Και πως ότι έχει γραφτεί είναι στην φαντασία του δημοσιογράφου. Παρατήρησε να δείς τι γράφουν όλες οι εφημερίδες. Γράφουν το λογικό, αυτο που περίμεναν να πει ο Κάθε Πατέρας. Μόνο αυτο μου δείχνει πως είναι παπαριές τα όσα γράφτηκαν για την συνάντηση Πατέρα-παικτών.

the passenger είπε...

παίζει αυτό που λες. και μακάρι να έγινε έτσι.
στο κάτω κάτω, αν χαθεί το πρωτάθλημα και μείνει πρόεδρος ας καρφώσει και πέντε-έξι συμβόλαια στον τοίχο ρε πούστη μου!
θα δούμε, η πραγματική ώρα της κρίσης είναι κοντά. το επόμενο δεκαήμερο.
εν τω μεταξύ, κοιτάξτε να δείτε με τι άνεση θα περάσει από τον τίμιο Εργοτέλη ο γαύρος.

Μάγος είπε...

Να μιλήσουμε και λίγο για μπαλίτσα. Αν ο Εργοτέκλης είναι τίμιος, και δεν βάλει γκολ ο γαύρος στο πρώτο 20λεπτο, θα έχει πρόβλημα. Θυμάσαι πόσο καλή αντεπίθεση έχει ο Εργοτέλης?, για σκέψου και πως ο Ολυμπιακός δεν έχει αμυντικά χαφ..