Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Παίζοντας στοίχημα….Κολοσσιαίες αναλύσεις του Μάγου!

Σαν πολυάσχολος άνθρωπος που είμαι, αποφάσισα στην ζωή μου να αξιοποιήσω τις «μαγικές» μου ικανότητες και να ασχοληθώ με προβλέψεις. Να το κάνω πενηνταράκια, με το στοίχημα. Το θέμα είναι όμως πως το στοίχημα ΔΕΝ είναι παιχνίδι προβλέψεων!


Το γιατί δεν είναι παιχνίδι προβλέψεων είναι απλό, γιατί δεν είναι παιχνίδι που αφορά τις ομάδες. Στο στοίχημα αγαπητέ όποιος παίζει ομάδες είναι για φυλακή. Επειδή σε μπέρδεψα αναγνώστη εξηγούμαι. Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα από στοίχημα ξέρει πως σε κάθε αγώνα η κάθε ομάδα σου δίνετε σε μια απόδοση που επενδύεις τα χρήματα σου σε αυτό το σημείο. Εσύ λοιπόν πρέπει να επενδύεις με βάση την απόδοση και ΌΧΙ την ομάδα.

Εξηγώ παρακάτω αναλυτικά, χωρίς δύσκολα μαθηματικά…


Ο μπουκ ξέρει πως ο παίκτης είναι φαβοράκιας, και ειδικά ο Έλληνας. Άρα όταν θα φτιάξει ένα σετ αποδόσεων σε ένα παιχνίδι, ξέρει πως το 90% των παικτών θα πέσει πάνω στο φαβορί άρα πετσοκόβει την απόδοση στο σημείο που επαληθεύει την νίκη του φαβορί για να μην πληρώσει το 90% των παικτών!. Τι σημαίνει αυτό? Πως μια απόδοση που έπρεπε να στην δίνει στο 1.80, επειδή σε περίπτωση επαλήθευσης της θα αναγκαστεί να πληρώσει το 90% των επενδυτών στην δίνει στο 1.65.


Είναι σαν να παίζεις κορόνα γράμματα και όποτε επαληθεύεται η πρόβλεψη σου για την περιστροφή του νομίσματος, να παίρνεις λιγότερα από τα διπλά χρήματα που έχεις επενδύσει ενώ η πιθανότητα νίκης σου είναι 50%. Μακροχρόνια θα πας στον κορυδαλλό!


Άρα στο στοίχημα για να είσαι κερδισμένος μακροχρόνια θα πρέπει να κυνηγάς την αξία ενός σημείου. Αυτή προκύπτει όταν γνωρίζεις το πώς φτιάχνει ο μπουκ τις αποδόσεις. Ας πάρω ένα παράδειγμα για να γίνω ξεκάθαρος.

Έπαιζε προχθές Ολλανδία-Βραζιλία και η απόδοση των Οράνιε ήταν 4.00, ξέρετε πως μεταφράζεται αυτό? Πως αν επενδύσεις στην Ολλανδία αγοράζεις την πιθανότητα να κερδίσει 25 φορές στις εκατό.(διαιρείς την μονάδα με την απόδοση και πολλαπλασιάζεις με το εκατό)Αυτόματα λοιπόν αποκτάει αξία το μπετ σου. Ενώ η Βραζιλία βρισκόταν στην απόδοση του 1.80 που σημαίνει πως παίζοντας την αγοράζεις την πιθανότητα να κερδίσει 55 στις εκατό φορές, είναι λοιπόν δυνατό να έχει αξία αυτό το μπετ?


Είναι φανερό λοιπον πως αξία έχουν τα μπετ στο outsider. Στο Αργεντινή-Μεξικό πχ. Το Μεξικό βρισκόταν στην απόδοση του 6.75! αυτό σημαίνει πως αγόραζες την πιθανότητα να κερδίσει 14 στις εκατό φορές. Εγώ όπως είδα το ματς μπορούσε να κερδίσει και 30 φορές στις εκατό. Άρα αγοράζω μια απόδοση του 6.75 ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι στο 3.3, άρα μακροχρόνια θα είμαι κερδισμένος.


Και στο κάτω κάτω το στοίχημα δεν το παίζουμε μονό για να βάλουμε μερικά κολόχαρτα στην τσέπη, το παίζουμε για την κάβλα μας. Εγω λοιπόν προτιμάω να περιμένω να κερδίσουν οι Ινδιάνοι τους καούμποιδες και αν συμβεί αυτό να ξέρω πως ανήκω στην μειοψηφεία των παικτών που σκέφτηκα «αλλιώς»…


Άιντε και καλά κέρδη, ελπίζω να μην ζάλισα…

34 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Καλά τα λες. Όντως έτσι είναι και προσωπικά έτσι παίζω. Για παράδειγμα στο Ουρουγουάη - Ολλανδία μάντεψε τι θα παίξω.

Καλημέρες!

Ανώνυμος είπε...

makroprothesma oloi xanete lefta!


an kapoios exei 500 eyro sthn tseph tou kai paiksei 500 eyro mesa se diasthma enos mhna, sto telos tou mhna tha exei TO PERISSOTERO 499 eyro!
dhladh tha exei xasei toulaxiston 1 eyro kai tha exei dieykolunei kai reystothta ths etairias dioti tha paizete toulaxiston 20 euro thn hmera!!!!


to piasate???ola einai ftiagmena etsi wste na xaireste , oti kati kanete!
an den htan etsi, kapoioi tha ploutizan!
enw twra ploutizoun mono aytoi pou exoun thn dynatothta na sthsoun agwnes, oxi o aplos kosmos dhladh.


yg.TO STOIXHMA EINAI SAN TIS TRAPEZES... "symvolaia me eynoikous orous" axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!
(otan tha xrwstas se aytous ta dekaplasia xrhmata , exei pei o rythmodamasths)

yg.2 ta posa einai symvolika ! (einai analogo tou ti batzet diathetei o kathenas)

yg.3 vevaia dexomai oti kapoioi apo esas to vlepete san xompi, to katalavainw apolyta! alla einai akrivo xompi, egw pou eimai alvanos den exw tosa lefta kai arkoume sto na phgainw ghpedo kai na sthrizw ton topiko mou syndesmo giati TO MEGALEIO TOU DEN EXEI TELEIWMO!

yg.4 xairetismata ston aderfo http://www.youtube.com/watch?v=oWLByMshYIU&feature=related kai filakia !

yg.5 aman, egrapsa para polla , eprepe na ta eixa grapsei sta ellhnika... alla ntaks den trexei provlhma , afou alvanos kai exw provlhma orthografias..

Ανώνυμος είπε...

brian13 (fysika)

Μάγος είπε...

@Kantharos: Χαίρομαι που είσαι ομοιδεάτης..χοχο
δεν εχω δει ακόμα αποδόσεις των παιχνιδιών...

@Brian13: Κλασσικός Brian13 αμφισβήτηση δίχως αποδείξεις...μην πω ουτε καν ενδείξεις.
Σου ανέλυσα μαθηματικά κάποια πράγματα, δεν μίλησα για κινο και τζοκερ που είσαι μαθηματικά χαμένος.Όταν θα παίζουμε κορόνα γράμματα και κάθε φορά που κερδάω θα με πληρώνεις 120 ευρώ στα 50 που θα σου παίζω κερδισμένος θα είμαι.

Επίσης οι εταιρίες βγαζουν τα λεφτά απο την μάζα, η οποία όπως είπα είναι φαβοράκιδες...

ΥΓ. Σταμάτα να προκαλείς...

Ανώνυμος είπε...

re tanane, polu goustarw ayta pou grafeis! oson afora to stoixhma, den shmainei pws prepei na paizoume sunexws to outsider, to opoio 8a kerdisei mia fora stis 10! (vgalte to sugkekrimeno mundial, sto opoio to favori kerdizei 1 stis 10...)

Alex Delarge...

Ανώνυμος είπε...

kai kati afierwmeno ston brian13 pou 3exasa: http://www.youtube.com/watch?v=5xdQNrk9lcI
Brian, apolause thn kaluterh skhnh se tainia ever! As thn apolausoun ki osoi alloi 8eloun... Polla filia!

Alex Delarge...

Μάγος είπε...

Delarge: Τι ακριβώς γούσταρες απο αυτο που έγραψε ο brian ειλικρινά?....

Ανώνυμος είπε...

ta panta goustarw ap'auta pou egrapse o brian, kai perissotero thn apopsh pws einai ftiagmena, etsi wste tis perissoteres fores na vre8eis xamenos...

Alex Delarge...

Ανώνυμος είπε...

gia to stoixhma panta*

Ανώνυμος είπε...

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa-den mporw na stamatisw-axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax




kala re mage, eisai teleiws hlithios????
den katalaves ayto pou eipa????
den kerdizei kanenas sas!
ti eisai esy kai nomizeis oti vrhkes to kolpo???



oi parathrhseis pou grafeis , einai gia GELIA!!!!!!!!!!!!!!!!
OLOI OTAN PAME NA MATHOUMAI STOIXHMA , RWTAME (ayton pou mas mathenei ekeinh thn stigmh) GIATI EINAI ETSI FTIAGMENES OI APODOSEIS KAI O ALLOS MAS APANTAEI DIOTI (mpla mpla mpla)!
oloi kseroume oti oi megales apodoseis einai pio apithanes alla pio kerdofores!



an einai dynaton pia! einai san na mas grafeis oti h mpala einai strogyllh!



pitsirikas eisai akoma, molis ksekaylwseis tha to deis...
(esy nomizeis akoma pws aytoi pou kerdizoun sto stoixhma kseroun kalytera tis omades (roster-dioikhtika-timing) ara exoun kalyterh krish)



STO EIPA KAI PIO PANW TO STOIXHMA TO KERDIZOUN MONO AYTOI POU MPOROUN NA STHSOUN AGWNES!


yg. delarge@ milaw gia oles tis apodoseis, oxi mono gia na paizei kapoios outsider.

yg.2 h kalyterh apodeiksh einai ta lefta sou!

yg.3 na prokalw???? o allos exei valei thn xrysh aygh na me psaxnei gia na me steilei pisw sth xwra mou! kai egw prokalw??? an einai dynaton!


brian13

Ανώνυμος είπε...

(symplhrwmatikh katathesh)
kata ton mago yparxei ena synolo anthrwpwn A . opou to 75% tou A einai hlhthioi kai tous pianoun koroida oi etaireies (KAI MALISTA THS FTANOUN AYTA TA LEFTA THS ETAIREIAS NA "LEITOURGEI" KAI NA "KERDIZEI") kai ena 25% paneksupnwn anthrwpwn , pou kseroun olous tous podosfairistes apaiksw kai einai oso ponhroi xreiazetai wste na vgazoun mono kerdh!

(axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa-to pio asteio einai , oti an yprxei ayto to 25% , o magos nomizei oti anoikei se ayto-axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa)


yg.4 stanley kubrick13 , ontws koryfaia skhnh!

brian13

Μάγος είπε...

Alex Delarge: Αυτο που συμφωνείς με τον brian πρέπει να το κοιτάξεις....

Brian13: 1)Εσυ δεν είσαι αυτος που γράφει 3 γραμμές?.Τώρα που σκας σεντόνια ποστ δεν κουράζεις δηλαδή?
2)Ο υπουργός είπε μια παρατήρηση του, τώρα αν εσυ γίνεσε γελοίος δεν θα τον πεις χρησαυγήτη
3)
Ηλίθιος είναι κάποιος που δεν καταλάβαινει μια απόδειξη μαθηματική. Και ακόμα πιο ηλίθιος όταν αρνείται πως ισχύει.
Στο εξήγησα όταν παίζεις την πιθανότητα για παράδειγμα του 50% στο 70% της επαλήθευσης θα βγεις κερδισμένος, δεν μπορω να στο κάνω πιο πενηνταράκια
4)πιστεύω πως το 90% του κόσμου που παίζουν στοίχημα είναι κορόιδα όχι το 75%...επειδη αν παρατηρήσεις απο 90 εως 94% πεφτουν στις φαβόρες
5)Οτι θεωρείς για γέλια αυτα που γράφω μπορεις να μην μπαίνεις, μην μας ζαλίζεις προσπαθώντας να αποδείξεις πως ο ελέφαντας είναι ροζ και βρίζοντας...και με τα greeklish κουράζεις κίολλας αδερφέ...

4minister είπε...

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση Μάγε. Πρέπει λοιπόν κάποιος να παίζει μόνο αποδόσεις πάνω από 2.00. Ή μάλλον να παίζει κάποιος τα σημεία που το ποσοστό που δίνεται είναι κατώτερο από την εκτίμηση του παίκτη. Θα το σκεφτώ καλύτερα.

Αν βγάλεις τα ποσοστά με τον τρόπο που περιγράφεις και για τα 3 αποτελέσματα και μετά τα προσθέσεις, δεν βγάζουν άθροισμα 100. Στο ελληνικό στοίχημα βγάζει άθροισμα 115 και στο δικτυακό 110. Το επιπλέον από το 100 είναι η γκανιότα. Είναι δηλαδή υπερβολική! Αν ήταν στο 5% θα έπαιζα, τώρα όχι.

Αν κατεβαίνει αυτό

http://rapidshare.com/files/405099738/Stoixima.xls

δέστε τι εννοώ, παίζοντας με τις αποδόσεις της στήλης Β. Αν δεν κατεβαίνει πέστε μου να το ανεβάσω κάπου αλλού.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa! kala, einai fantastiko na vlepw 2 3aderfia na tsanwkontai! alla to korufaio einai otan paizete pro! xax0ax0ax0a!!! eiste 8eoi re pousth mou! eidika h swkratikh eirwnia pou xrhsimopoiei o brian13 einai a3eperasth! to idio isxuei kai gia tis e3isou eirwnikes apanthseis tou magou!

YG. mage, prin 2-3 meres eleges pws to sportholic einai mia parea kai den prepei na tsakwnomaste, alla twra mono maxairi den exeis vgalei gia na sfakseis ton brian13! xaxxaxaxaxaxaxax0ax0ax0a0xa0. telika auto einai to kalutero blog sthn ellada!

Alex Delarge...

Μάγος είπε...

4iminister: δεν χρείαζεται να παίζει αποδόσεις πάνω απο 2 πάντα. Υπάρχουν και αποδόσεις που θα έπρεπε να ειναι στο 1.80 πχ αλλα επειδη δεν θα πέσεικόσμος πάνω στο σημείο είναι όντως στο 1.80. Και εκει υπάρχει αξία.

Όμως αν το σκεφτείς ελάχιστοι ποδοσφαρική αγώνες όντως κερδίζει το φαβορί 50 στις εκατό φορές, άρα όντως δύσκολα αξίζει να παίζεις σε αποδόσεις κα΄τω του 2.00

Η Γκανιότα όντως είναι μεγάλη για αυτο και η νέα γενιά έχει στραφέι στο ιντερνέ που λεει και ο Γκοντζίλας...
αλλα είπα όταν παίζεις σωστά κερδίζεις...


Delarge: θα τρίζουν τα κόκκαλα του Σωκράτα που τον έβαλες στην ίδια πρόταση με τον Brian ναουμ...
Εγω δεν έχω καμια πρόθεση να τσακωθώ αλλα όταν μπαίνει ΚΑΘΕ φορά ο άλλος να βγάλει τα απωθημένα του εδω μέσα αναγκάζομαι. Ψάξε και βρες μου ένα, ΕΝΑ όμως φυσιολογικό του ποστ...

4minister είπε...

Επειδή βλέπω δεν κατεβαίνει το Stoixima.xls νέος σύνδεσμος.

http://www.megaupload.com/?d=KXRP3L5E

Κάνε τις δοκιμές σου να καταλάβεις τι λέω. Άσε που δεν χρειάζεται κάθε φορά να κάνεις τις πράξεις που θέλεις, αλλάζεις τη στήλη Β και έχεις άμεσα τα ποσοστά.

Οτιδήποτε πάνω από 5% γκανιότα είναι κλοπή. Παράδειγμα από Bwin.com

Ουρουγουάη - Ολλανδία. Το 1 έχει 7.00, το Χ 3.70, το 2 1.50. Τα ποσοστά με γκανιότα είναι αντίστοιχα 14.29 - 27.03 - 66.67 (σύνολο 107.98) και χωρίς είναι 13.23 - 25.03 - 61.74 (σύνολο 100.00).

Στο Γερμανία - Ισπανία δίνει 2.45 - 3.30 - 2.70. Τα ποσοστά με γκανιότα είναι αντίστοιχα 40.82 - 30.3 - 37.04 (σύνολο 108.16) και χωρίς είναι 37.74 - 28.02 - 34.24 (σύνολο 100.00).

Ένα άλλο συμπέρασμα είναι πως το bwin.com δουλεύει με 8% γκανιότα. Αν κάνει κανείς το ίδιο με το livebet.com οδηγείται στο συμπέρασμα πως αυτή η ιστοσελίδα δουλεύει με ποσοστό 5.5% (105.68 και 105.43 αντίστοιχα).

Ανώνυμος είπε...

oi stoixhmatikes etaireies:
ladbrokes
sportingbet
bwin
vistabet
betoto
bet365
centerbet
interwetten
bet24
unibet
gamebookers
10bet
188bet
bet at home
pame stoixhma
anakoinwnoun stous pelates tous oti stamatane thn leitourgia tous kathws o sportholic exei vrei to kolpo MONO na kerdizei kai etsi den yparxei logos h synexish yparkshs, afou h zhmia einai monodromos pleon.

brian13

Ανώνυμος είπε...

xax0a0xa0x0ax0ax0ax0ax0ax0ax0ax0a0xa0x0ax0a0xa0x0ax0ax! re brian13, 3erw pws kaneis plaka kai ta grafeis apo antidrash, alla pragmatika exw skasei sta gelia! xa0x0ax0a0xa! wraios pantws! polla filia agapoules!

Alex Delarge...

Μάγος είπε...

Brian13: Δεν περίμενα διαφορετική απάντηση, συγγνώμη αν πειράχτηκες που σου φόρεσα φουστανάκι βάσει αποδείξεων και οχι γελοίων παραδοχών!....

4iminister: Το κατεβάζω να το δοκιμάσω...

4minister είπε...

Μάγε,

μην ασχολείσαι με τον κατσικανιάρη, που πίνει ένα γεμιστό και νομίζει ότι μαγκεψάμεν, ο χαλιαμπάλιας!

Μάγος είπε...

Μα ρε υπουργέ όπως λες και εσύ είναι δυνατον να μπαίνει ο άλλος στο σπίτι και να κάνει αρκουδιές?...
προτιμώ να αποδείξω πως είναι αρκουδιάρης απο το να κάνω delete τα comment του. Σήμερα έδωσε ρέστα προσπαθώντας να απορίψει τα μαθηματικά!!!!...τέτοιες στιγμές γέλοιου δεν μου τις προέσεφερε ούτε ο Χαριστέας προσπαθώντας να κάνει κοντρόλ ναουμ...

4minister είπε...

Είσαι κακεντρεχής, δοσίλογος, χαφιές, λακές του Καραγκούνη, που προσπαθείς άνανδρα να σπιλώσεις το παλουκάρι που κάρφωσε το 2004 στην κορφή του λόφου την ελληνική παντιέρα. Ουστ!

χοχοχο!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

brian13, pragmatika se euxaristw para polu pou me apokaleis gamato tupo! pragmatika prepei na omologhsw pws smr me osa exeis grapsei, exeis dwsei resta!!!! se paradexomai!

YG. Kalh epituxia me thn kvantomhxanikh... polla filia re magka!

Alex Delarge...

Ανώνυμος είπε...

Μαγε πως εμπλεξες με αυτους τους 2 κλοουν?Εξω τα σκουπιδια απο το sportholic.Απο αυτα που γραφουν καταλαβα παντως οτι μπορει να ειναι ζευγαρι,γιατι ο ενας γλειφει τον αλλον (βλ.εισαι γαματος)και ο αλλος μεσα στην τρελη χαρα αμεσως μετα φανερα ενθουσιασμενος για τα καλα λογια στελνει φιλακια...
nikos merc

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μάγος είπε...

Brian13: πάγαινε χρηση ευκαιρία έχει αγγελίες για κλοουν με 40ευρώ την παράσταση ναουμ...

Μάγος είπε...

Nikos merc: Και ο Delarge γελάει με τις παπαρες του brian απλα κάνει και αυτος το κομμάτι του να τον ενθαρύνει να λεει παπάρες...
μην ασχολείσε φίλε νίκο σοβαρά έχει την πλάκα κάποιος να προσπαθεί να σου αποδείξει πως ένας ελέφαντας είναι κότα απλα για να στην πει...

Ανώνυμος είπε...

ee, vevaia tha ta diegrafes, afou se ekana rezili... (k esena k ton allo ton xrysaygith)

brian13

Μάγος είπε...

με έκανες ρεζίλι επειδή έγραψες 100 χαχα σε ένα ποστ και μας είπες 15χρονα? τρομερη επειχηρματολογία...
απλα κούρασες αδερφέ...να μπορέσεις να αποδείξεις πως έχει λάθος το κείμενο μου θα έλεγα ναι με έκανες ρεζίλι. Όμως απλα μπαίνεις να ξεκαυλώσεις και γελάει ο κόσμος μαζι σου.
Τράβα για κανα σινεμά, κανα μπαρ καμια γκόμενα γιατι κούρασες...

Ανώνυμος είπε...

wraia loipon mage, afou afaireis to dikaiwma ths eleu8erias tou logou, pou tosoi aimathroi agwnes eginan gia thn katakthsh tou, mono apo tous misous anagnwstes (gt den einai dunaton na anexesai na mas apokalei o nikos merc skoupidia kai aderfes) , tote 8a milhsw hpia. niko merc agori mou, mpaineis se auto to blog, enw den exeis idea apo mpala, mas prosvalleis, mas eirwneuesai kai 8arreis pws eisai kai asteios...!!! e, pragmatika eisai prwtoporos ths hli8iothtas... etsi kai 3anadw prosvlhtiko sxolio gia emena, 8a apodei3eis peritrana pws to iq sou einai xamhlotero apo ths amoivadas...

YG. Brian13, o polemos tous den 8a perasei, enwmenoi 8a nikhsoume

YG2 Brian13 ,Pleon eimaste anagkasmenoi na apokaloume o enas ton allo agaph mou, psuxh mou, antra mou, gunaika mou ktl, dioti to idiofues mualo tou nikou merc, ustera apo prosextikh meleth twn stoixeiwn, ka8ws kai twn sxoliwn mas, eftase sto apoluta ugies kai profanestato sumperasma, pws eimaste zeugari. dustuxws mas katalave kai den mporoume na kruvomaste allo... telos, prepei na anafer8ei, pws par'olo pou eisai enas gay alvanos, dld oti xeirotero sthn sugxronh koinwnia, exeis kataferei na tous kaneis olous gunaikes me ta sxolia sou...

Euxaristw pou me diavasate

Me aperioristh ektimhsh pro olous,

Alex Delarge...

Μάγος είπε...

Λοιπον για να τελειώνουμε. Τραβήξτε ξεκαβλώστε αλλού κλείνουν για λίγο καιρο τα κομεντς.
Βρείτε τιποτα να παίξετε, υπάρχουν και αλλα μπλογκς!

ΥΓ μιας και μιλας για IQ Σκέψου λίγο το δικο σου όταν παραδέχεσαι τα σχόλια του brian...

Μάγος είπε...

ΥΓ2. Εσυ ήσουν ο πρώτος που άρχισες εδω μέσα τα αη γαμήσου, οπότε δεν μπορεις να απαιτείς να σε σέβεται κάποιος...

Ανώνυμος είπε...

Aleko agaph mou, exeis dikio tha antistathoume , ston upoulo kosmo pou mas diavalei, mas xleuazei, mas katarakwnei me tous pleon ekwfantikous, ratsistikous , apaksiwtikous xaraktirismous pou tha zhleue kai h kkk!

Ston polemo twn epixeirimatwn, ths aksias , tou hthous , tou sevasmou, ths eleutherias ths yparkshs kai tou logou tha vgoume NIKHTES!

brian13 zhtw h alvania