Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Οι «μαγικές» παρατηρήσεις…

Ξέρουμε ήδη τις 4 από τις οκτώ ομάδες που θα είναι στα προημιτελικά. Οι 2 από τις 4 είναι από την λατινική Αμερική. Επίσης είτε Βραζιλία είτε Χιλή περάσει στους «8» οι Λατίνες πάνε στις 3, η Παραγουάη ακόμα είναι φαβορί κόντρα στους Ιάπωνες άρα λογικά οι μισές ομάδες των προημιτελικών θα είναι Λατίνες!.


Άρα αν η Παραγουάη αποκλείσει τους σχιστομάτηδες η Λατινική Αμερική κατεβάζει στους «8» μια παραπάνω ομάδα από ότι η Ευρώπη!


Είναι φανερό λοιπόν πως στο φετινό Μουντιαλ το ταλέντο συνδυάστηκε με το μυαλό και η υπέρβαση αυτής της Ηπείρου συντελέστηκε. Ίσως να μην πάει καμία ομάδα της στον τελικό όμως τα παραπάνω κόκκινα γράμματα αποτελούν υπέρβαση…


Πριν το μουντιάλ είχα χρήσει φαβορί την Αγγλία, ένας από τους λόγους ήταν ο εξής: το ευρώπουλο σαν πολύ να έχει πέσει και η Ε.Ε έχει μπει σε χοντρή κρίση. Τι σημαίνει τώρα αυτό? Ίσως ότι οι ευρωπαϊκές ομάδες θα ευνοηθούν παραπάνω από τους στραγαλάτους ώστε να κατακτήσουν το τρόπαιο.


Και ρωτάω τώρα εγώ, η σφαγή της Αγγλίας εχθές ήταν τόσο αθώα?, και αν ναι, αυτή του Μεξικού ήταν πάλι τυχάια?. Που κολλάει το Μεξικό?, ο επόμενος αντίπαλος της Αργεντινής είναι η Γερμανία. Και ρωτάω ξανά εγώ, μήπως το σπρώξιμο της Αργεντινής ήταν σπρώξιμο για την επερχόμενη σφαγή με τα παντσερ?


Και ρωτάω και κάτι άλλο, ποιος είναι ο πιο στημένος διαγωνισμός της Ευρώπης?. Η Eurovision…τροφή για σκέψη αυτό…


Πάμε και στα της Εθνικής Ελλάδος. Τελικά έγινε η προφανής επιλογή του Σάντος, και πήρε το μάτι μου σε διάφορα sites πως ο Πορτογάλος ήταν επιθυμία των Κατσουροκαραγκούνων…

Ρε για δες που αυτά που λέγαμε όλη την χρονιά περί κουμάντο των δυο αυτών στην Πανάθα να φαίνεται πως θέλουν κάνουν το ίδιο και στην Εθνική.

Επίσης όπως έγραψε ο υπουργός στο μπλογκ του, μήπως δεν ήταν τοσο τυχαία η αλλαγή του Κάρα στο τελευταίο ματς?


ΥΓ. Τελικά παρά το σπρώξιμο η Γερμανία το άξιζε το ματσάκι. Ήταν η απόδειξη του πόσο μετράει η φανέλα, η ιστορία έγραψε πως ο Ποντόλσκι, ο Κλόζε και ο Μίλερ απέκλεισαν την Αγγλία των Τερρυ, Τζεραρντ, Λαμπαρντ, Ρούνι, Καπέλο…

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

h eurovision den einai sthmenh...

Μάγος είπε...

Εδω βλέπεις να στηνονται ολόκληρα μουντιαλ, δεν μπορεί να στηθεί η γιουροβίζιον???

οποιος πιστεύει πως οι ψήφοι των χωρών πάνε αναλογα με τα sms του κόσμου τότε είναι μεγάλο κυρίζι...

Ανώνυμος είπε...

o,ti 8elw 8a pisteuw.
pantws esu aerologeis, ka8ws den xrhsimopoieis epixeirhmata, alla apla to les...

Μάγος είπε...

Το Επειχήρημα είναι απλό, ποιος ελέγχει τις ψήφους του κοινού?

έχεις κάτσει ποτε να δεις την συγκεκριμένη διοργάνωση?, όπου υπάρχει πολιτικό ζήτημα φεύγουν τα 12άρια αβέρτα...
πάρε παράδειγμα τα 12άρια και τα 10άρια της Ελλάδος, Αλβανία, Τουρκία, Κύπρος μια ζωή...λες οι μετανάστες να κα΄θονται να στέλνουν μηνύματα για την γιουροβίζιον?...σοβαροί να μαστε φίλε ανώνυμε..

Το να προσπαθείς να αποδείξεις πως η γιουροβιζιον δεν στήνεται είναι πιο δύσκολο απο το να μου πεις πως υπάρχει Άγιος Βασίλης...και μονο που μπαίνουμε σε αυτην την συζήτηση είναι τραγικό.

mpaladoros είπε...

ΜΑΓΕ ΞΕΧΝΑ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΙΚΗΣΕ. ΒΓΑΖΕΙ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΦΙΛΟΙΤΑΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΡΕΣΙΤΑΛ.
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΖΙΛ.

Ανώνυμος είπε...

ela re anonyme pou dn einai stimeni i eurovision...thes ma mas trelaneis teleios??

Ανώνυμος είπε...

anwnume noumero 2, ah gamhsou!!!! egw pisteuw pws den einai sthmmenh gt etsi goustarw! ai sta tsakidia oloi sas! ampaloi!

4minister είπε...

Ανώνυμε νούμερο (χοχοχο!) μήπως είσαι Μπαόκι;

Άκου δεν είναι στημένη λέει ο κιοφτές!

Μάγε, μπορεί να μη χρειαστεί ζμπρώξιμο η Νάσιοναλ Μάνζα για να περάσει τη Σελεσάο, αφού οι τελευταίοι δεν τρέχουν, είναι 3οι-4οι απ΄το τέλος. Δες στο fifa.com στα στατιστικά - teams - distance.

Ανώνυμος είπε...

4minister, se parakalw, asxolhsou me kati allo, ki oxi mazi mou. ki epishs asxete, h germnia den paizei me celesao, alla me albiceleste. vlaka!

Μάγος είπε...

@mpaladoros:Ήταν καλύτερη η Γερμανία συμφωνώ. Όμως όλοι ξέρουμε ποσο ευάλωτοι είναι ψυχολογικά η Αγγλία, και εκει που της ακυρώνεις το γκολ θα άλλαζε όλο το μομεντουμ του παιχνιδιου...Άξιζαν να επρασουν η Γερμανοί, αλλα εγω όπως εχω γράψει καιρό τους περιμένω να τους δω στους 8 με την Αργεντινή.

Για την Eurovision του αλλάξατε την παναγία. Μιλάμε για ένα διαγωνισμό που εξυπηρετεί άλλου είδους συμφέροντα και όχι μουσικά. Φτάνει...

@4iminister: Θα αρκεστώ να πω πως: Η Ιταλία δεν πήρε τις κούπες επειδή έτρεχε...

Ανώνυμος είπε...

anonyme na sebesai tin gnomi ton allon,eipes tin apopsi s,oraia,dn xreiazetai me brisies na prospatheis na tin epibaleis kai stin teliki ama les ampalous ta paidia ti kathese kai tous diabazeis???
mage pos to blepeis to paixnidi ollandia-brazilia?
ego pantos thelo oranie teliko kai makari na einai autoi pou tha kataktisoun to tropaio...
pollous thaumastes exoun telika oi ollandoi stin ellada,symfoneis?
nikos merc

Μάγος είπε...

Μην δίνεις σημασία ρε νίκο σε άτομο που μπαίνουν εδω μέσα απλα για να βγάλουν χολή. Στο κάτω κάτω μπορεί απλα να κάνει την πλάκα του ή την καβλάντα του...
Για το ματσάκι των Οράνιε θεωρώ πως είναι η μόνη ομάδα που έχει το βάρος να πετάξει έξω την σελεσάο. Η Ολλανδία δείχνει πιο σοβαρή και όχι πιο καλή απο ποτε. Το ποτέ παει στα τελευταία χρόνια βέβαια. Οι Οράνιε λοιπον, δεν ρείξαν καμια 6άρα μέχρι τώρα και δείχνουν πολυ μετρημένη ομάδα, και φαίνεται να ξέρουν πως η άμυνα της είναι της πλάκας. Το θέμα είναι πως η Βραζιλία δείχνει να είναι αυτο που λέμε "ήρεμη δύναμη", δεν φαίνεται να έχει δείξει το 100% της, μην πω ουε το 70%.
Είναι σίγουρα το ματς του μουντιαλ μέχρι τα ημητελικά αυτό...

ΥΓ. Το μπλογκ μονος μου το έχω...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μάγος είπε...

το παρτι των ανώνυμων έληξε...

Μάγος είπε...

τα αη γαμήσου κλπ. κομένα εδω μέσα

4minister είπε...

Δίκιο έχεις. Φτάνουν 10 εκ. προπονητές στη ξώραφη, δεν χρειαζόμαστε άλλους τόσους και στο σεξ! :p

Μάγος είπε...

Υπουργέ θεέ πάρε την Π.Α.Ε

ζωγράφισες...χο χο

4minister είπε...

Θυμάσαι τι σου έλεγα για τη νέα διοίκηση της Κουτσομούρας; Ήρθε ο Βούκσεβιτς, πέρασε ιατρικές εξετάσεις, έκανε δηλώσεις στα Μέσα, ότι ήταν σου λέει το όνειρό του από μικρός να πάρει πρωταθλήματα με το Θρήνο, και μετά έφυγε!

Ρρρρόμπες! χοχοχο!

Μάγος είπε...

Το σκέφτηκα αυτο όταν το άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο...
Επίσης έμαθα πως γίνετε χαμός και στο ιατρικό τιμ του γαυρίκιου.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

το παρτυ των ανωνυμων , το προκαλεσες εσυ, που ειπες χωρις στοιχεια για την eurovision!

Μάγος είπε...

Καλα σε λέει ο άλλος κιοφτέ...