Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Δεν βγήκε ψεύτης...

το είχε πει μετα το πρωτάθλημα...
"Και του χρόνου"

Τζιγγερ αμα επικαλεστείς πως έληξε το χρονικό όριο που είχες θέσει για την πρόταση η Αθήνα θα ζήσει τα Δεκεμβριάνα...

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ξαναχτυπά! Ο Mr Mig με μια ανακοίνωση προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη έκανε γνωστό ότι θέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

Έκανα σήμερα την κάτωθι πρόταση στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη

«κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη
Ηρώδου Αττικού 12Α
Μαρούσι

23 Ιουνίου 2010

Γιάννη,

Παρόλο που όπως γνωρίζεις δεν ήταν στις προθέσεις μου να αγοράσω τις μετοχές σου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η επιλογή σου να τερματισθεί επί της ουσίας η πολυμετοχικότητα και οι δυσάρεστες εξελίξεις που φοβούμαι ότι προδιαγράφονται για την αγαπημένη μου ομάδα με αναγκάζουν να σου καταθέσω την παρακάτω πρόταση:

1. Είμαι διατεθειμένος να αγοράσω τις μετοχές σου στην αναλογική καθαρή θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως αυτή θα προσδιορισθεί μετά τη διενέργεια του απαραίτητου οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ σε συμφωνία των Ορκωτών Λογιστών των δύο πλευρών. Η αξία που θα προκύψει θα προσαυξηθεί και από την εύλογη αξία του προπονητικού κέντρου της Παιανίας που θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσει την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός γιατί είναι άμεσα συνδεδεμένο με την λειτουργία της ομάδας.

2.Μετά την ολοκλήρωσή της συναλλαγής θα καλύψω επιπρόσθετα και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 23 εκατ. ευρώ που υπολογίζω ότι θα χρειασθούν, ώστε ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει την πορεία που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια. Προς τούτο σε ενημερώνω ότι εφόσον αποδεχθείς την πρότασή μου ο κ. Ν. Πατέρας έχει δεσμευθεί ότι θα αναλάβει Πρόεδρος της ΠΑΕ τουλάχιστον για δύο χρόνια και θα έχει όλη τη διαχείριση της ομάδας εν λευκώ.

3.Εάν από την αποδοχή της πρότασής μου μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής προκύψει ουσιαστική αποδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας ή βέβαιη απώλεια εσόδων από αυτά που σήμερα προϋπολογίζονται το τίμημα θα μειώνεται αναλογικά.

4.Ορίζω ως Ορκωτούς Λογιστές των αγοραστών την εταιρεία Grant Thornton (κ. Β. Καζάς) και σαν δικηγόρους το νομικό γραφείο V&P (κ.κ. Λουκάς Ρούφος και Αλέκα Τατάγια) και επιθυμώ, εάν η πρότασή μoυ γίνει αποδεκτή, να προχωρήσουμε τις διαδικασίες άμεσα.

5.Η πρότασή μου ισχύει μέχρι τις 23 Ιουλίου 2010.

Με τιμή,

Ανδρέας Βγενόπουλος»

Επιθυμώ να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι εφόσον η πρότασή μου γίνει αποδεκτή θα προχωρήσω άμεσα στην εφαρμογή της πραγματικής πολυμετοχικότητας βάσει όλων των αρχών και των εξαγγελιών που έκανε η ΠΕΚ πριν δύο περίπου χρόνια.

Εφόσον η πρότασή μου δεν γίνει αποδεκτή ισχύει η τελευταία μου δήλωση περί αποχώρησης. Σ΄αυτή την περίπτωση, για το συμφέρον της ομάδας δεν πρόκειται ποτέ να κάνω αντιπολίτευση και θα χαίρομαι ή θα λυπάμαι για τα αποτελέσματα μαζί με όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/89424-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B5


Το ερώτημα λοιπον είναι, ο Βγενό κάνει μπλόφα στην μπλόφα του Τζιγγερ ή οχι?

Ακόμα τα 110 μύρια σε περίπτωση πώλησης θα πάνε στον ερασιτεχνη?


9 σχόλια:

Laplace είπε...

ο τζιγγερακος ειναι υποχρεωμενος να πουλησει!δεν τον παιρνει να πει οχι!

the passenger είπε...

καλησπέρα.
δεν χρειάζονται 110 μύρια αλλά τα μισά.
βέβαια και πάλι το ερώτημα παραμένει: θα τα δώσει στον ερασιτέχνη;
ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ!!!!
πούλα και φύγε!
πούλα και φύγε!
πούλα και φύγε!
πούλα και φύγε!
πούλα και φύγε!
πούλα και φύγε!
πούλα και φύγε!
πούλα και φύγε!

Tom είπε...

ελευθερία ρεεε... δεν υπάρχει άλλος δρόμος. ούτε μπλόφες ούτε κόλπα... βγάλτε σούβλες, αρνιά και κοκορέτσια...

Στα τσακίδια...

4minister είπε...

Χθες το βράδυ γιατί εξαφανίστηκε το blog?

Όσο για την πόκα που παίζεται θα συνεχίσει. Η διαφορά τους είναι στο ποσό εκταμίευσης, όχι στις προθέσεις. Ο Βαρδής θέλει να πουλήσει και η ΠΕΚ θέλει ν' αγοράσει. Γιατί δεν είναι μόνο ο Βγενό που έχει το μετρητό, υπάρχουν και άλλοι, ίσως με περισσότερα. Π.χ. υπολογίζεται ότι η ρευστότητα του Πατέρα αγγίζει τα 700.000.000 δολάρια.

Μάγος είπε...

Διοτι το spam robot του μπλογγερ για δεύτερη φορά μου κλείδωσε το μπλογκ καταλάθως...

Έτσι φαίνεται να κυλάει η παρτίδα. Όμως ου επηρέασε την σκέψη ο Γεωργίου που είπε πως πιστεύει πως ο ΠΑΟ θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα πουλήσει η οικογένεια...που γενικά συνομιλεί αυτος...

Πάντως ο Βγενόπουλος με το νταμπλ και με την περυσινη χρονιά κρατάει άσο,ρήγα ενω ο Τζιγγερ 2-7, είναι ευκαιρία του...

4minister είπε...

Όχι, λάθος κατάλαβες. Πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα πρώτα που θα πουλήσει. Απλά θα πρέπει να κατανοήσει ότι δεν βρίσκεται στη θέση ισχύος που νομίζει. Αν επιμείνει θα πάθει τα "καλά" του Θείου, που αν πουλούσε πέρυσι το καλοκαίρι θα έπαιρνε πολύ περισσότερα.

Άφησες ασχολίαστη τη ρευστότητα του Πατέρα. Ήθελα να δείξω ότι δεν αποφασίζει ο Βγενό για το deal, συναποφασίζει. Ίσως η γνώμη του να μην είναι η ισχυρότερη στην ΠΕΚ. Είναι μπροστά γιατί είναι ο καλύτερος, ο πιο ευέλικτος, διαπραγματευτής.

Μάγος είπε...

Αυτο που γράφεις ο βγενο το ξέρει. Και δεν έχει και καμια τρελή καούρα να περιμένει ένα χρονο ώστε να πάρει την ΠΑΕ μισά λεφτά απο οτι ζητάει τωρα ο ανίκανος. Βέβαια υπάρχει και η πρίπτωση να αποδειχτεί ψιλοφούσκα ο Μαρινάκης και να πάρει νταμπλ ο ανίκανος και να παει στον κουβά ο βγενό...

Αυτο που φαίνεται αυτην την στιγμή είναι πως έχει δημιουργηθεί μια νεα ΠΕΚ. Με κεφάλια των φαδερ και των βγενό και αυτους που λενε ως συμμέτοχους...το θέμα είναι ποτε θα χτυπήσουν?, η στιγμή επικοινωνιακά είναι ιδανική...μπορουν να κανουξν τον κοσμο να ασκήσιε πίεση στον Τζιγγερ ωστε να πουλήσει φθηνότερα...

4minister είπε...

Δεν πάει τόσο μακριά (να πάρει νταμπλ ο ανίκανος). Πρέπει να μπουν τα 15 για την ΑΜΚ, άντε σε ένα μήνα περίπου. Όλοι οι υπόλοιποι (εκτός ίσως Παύλου) δεν προβλέπω να συνεισφέρουν, παρά τις αντίθετες δηλώσεις ορισμένων στο πρόσφατο παρελθόν.

Αυτό είναι το πρώτο που περιμένει η ΠΕΚ. Είπαμε είναι καλός διαπραγματευτής ο Αντρέας. Γι' αυτό έβαλε σαν χρονικό όριο αποδοχής της προσφοράς την 23η Ιουλίου. Επιμένω, μη δένεις κόμπο ότι αυτός θα βάλει τα περισσότερα αν ευοδωθεί η αγορά. Φαίνεται σαν αφεντικό της προσφοράς κυρίως για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω ...

Όσο για την Κουτσομούρα (γνωστό κόκκινο ψαράκι, που τρώγεται εύκολα και ευχάριστα! ), παρά το άλλοθι της νέας διεύθυνσης, τα λάθη είναι ηλίθια. Έλα Στολτίδη - φύγε Στολτίδη, φύγε Λίνεν - μείνε Λίνεν. Κωλοχανείο! Να δούμε πότε θα σοβαρευτούν.

Μάγος είπε...

Το ποσο μακρια θα παει το πράγμα απο τον βγενό εξαρτάται...το θέμα ειναι θα πάει??

Δεν βλέπεις πολλα πράγματα απο το νεο αφεντικό εκει χάμω ε?...
μου κάνει εντύπωση πως άφησε ο θείος να γινουν αυτα τα λάθη, εφοσον αυτο θα ειναι το τελευταιο του πρωτάθλήμα για να φύγει με δόξες...