Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Η αρχή της γιορτής, το τέλος της Εθνικής…



Πάει το πρώτο ματς της Εθνικής και μαζί με αυτό χάθηκε το όνειρο της πρόκρισης( για τους λίγους που το είχαν ), τώρα όσοι πιστεύουν πως έχουν ακόμα ελπίδα οι πειρατές, είναι κυρίζια…

Οφείλω να ομολογήσω πως όσων αφορά την προσέγγιση μου για τους Κορεάτες έπεσα έξω. Τους είχα για ομάδα που διαθέτει μια Α ποιότητα, όμως αποδείχτηκε πολύ λίγη η ποιότητα τους για τέτοια διοργάνωση. Η Εθνική δηλαδή είχε παίκτες στον πάγκο που αν παίζανε θα υπήρχε διαφορά ποιότητας μεταξύ των ομάδων μεγάλη.

Αλλα και να έχεις περίσσεια ποιότητα πρέπει να την εκμεταλλευτείς και κάπως ρε φίλε!


Εδώ λοιπόν είναι το ζουμί του ματς. Η Κορέα είχε ένα πλάνο και δυο καλούς παίκτες (τον παρκ και το 17 της) , η Ελλάδα έπαιζε ένα ποδόσφαιρο κουτουρού. Δηλαδή, ξέραμε πως υπάρχει μια νανοποίηση στην αντίπαλη ομάδα, οπότε τι κάνουμε? Αρχίζουμε τις γιόμες!, πραγματικά πρέπει να κάναμε ρεκορ στις μπαλιές σήμερα. Και πες οκ δεν έχεις πλάνο και κάνεις το παραπάνω, όμως ακόμα και αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού πρέπει να τον αξιοποιήσεις, δεν είναι δυνατόν να επιλέγεις το στυλ «καμινάδα-φουτμπολ» και να βάζεις να σεντράρει ο Γιούρκας στον Γκέκα, και ταυτόχρονα να χαραμίζεις τον κεφάλα( Χαριστέα ) στα πλάγια .


Όλη η διαφορά λοιπόν ήταν στο πλάνο. Και για να γίνει πιο κατανοητό πως η Ελλάδα ήταν ο ορισμός του «ότι να ναι» σήμερα, κοιτάχτε τις αλλαγές του Ρεχάγκελ. Και θα μου πεις οκ, ο γερμανός ανέκαθεν είχε τις εμμονές του, όταν όμως ξεθάβεις τον Πατσατζόγλου και τον Καπετάνο (ναι τον Καπετάνο ρε διάολε) δεν είναι θέμα εμμονής, είναι σαν να έχασε κάποιο στοίχημα και να αναγκάστηκε να κάνει γελοίες αλλαγές.


Για να ευλογήσω το ραβδί μου (Μάγος γαρ) παραθέτω τον επίλογο του προηγούμενου κειμένου μου: Ειλικρινά βλέπω ένα 2-0, εύκολο, υπέρ φυσικά των Ασιατών.


Λες να ανοίξω καμία γραμμή στοιχηματική να κονομήσω???

7 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Γεια σου Μάγε!

Aν ο Γερμανός δεν έκανε πειράματα θα είχαμε πάρει πολύ εύκολα το Χ και με τον γνωστό μας τρόπο ίσως κλεβαμε και την νίκη. Αλλά εειδή με τα αν δεν κάνεις δουλειά καλά να πάθουμε. Ας προσέχαμε.

Ας ελπίσουμε ότι τα κακώς κείμενα θα διορθωθούν και στο ματς με τη Νιγηρία θα πάρουμε την νίκη.

Οι Νιγηριανοί δεν μου έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο στο ματς με την Αργεντινή και θέλω να πιστεύω ότι κι αυτοί όπως οι Κορεάτες είναι στα μέτρα μας. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας στο γήπεδο και στον παγκο.

Μάγος είπε...

Τα γκολ που φάγαμε δεν είχαν να κάνουν με λαθη του Ότο...απο κει και πέρα του πιστώνω το λάθος πως ήταν στην ευχέρεια του να αλλάξει κάποιους παίκτες ώστε να κυνηγήσουμε πιο ορθολογικά το 1-1...

Όντως δεν λένε κάτι οι Νιγηριανοί, όμως τα εξτρεμ της είναι πολύ γρήγορα και εχουν δυείσδηση...θα τα βρεί σκούρα ο Γιούρκας μου....

Manifesto είπε...

εγω απορω με τον Νιομπλια που δήλωσε οτι ο Νινής επρεπε να παιξει....λες και αυτος τον έβαζε πολυ να παιζει στον Παναθηναικο...

Μάγος είπε...

Δεν έχεις άδικο Μανιφέστο, και εγω το σκέφτηκα αυτό...

Αν και δεν βλέπω να μας απασχολεί πλεον το θέμα Νίνη, ο Καρκινος είναι έτοιμος να τον πουλήσει

Manifesto είπε...

μπα δε νομιζω να φύγει από τωρα
ξέρεις τιποτα συγκεκριμενο;

Laplace είπε...

καλησπερα αδελφε
για το ματς του σαββατου δεν θα γραψω πολλα..

αριστερα τοροσιδης(!!!) με σαμαρα και μετα την αλλαγη τοροσιδης-σαλπιγγιδης!!ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!Σηκωνω τα χερια ψηλα!

και τριαδα κεντρου Κατσουρανης, πατσατζογλου, Τζιολης!ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Και ο Νινης στον παγκο..αν ειχε παρει μεταγραφη σε καμια γερμανικη ομαδα θα τον εβαζε..
ο παπασταθοπουλος(ο καλυτερος ελληνας αμυντικος που κοστιζει 15εκατομμυρια) ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ!

αυτα τα λενε ολα!!!

για το αυριανο ματς,τι να γραψω...μας βλεπω να τα παμε χειροτερα απο οτι με κορεα..γιατι η νιγηρια εχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ!!!

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ..

ωραια αναρτηση,καλο απογευμα

Laplace είπε...

κ κατι που ξεχασα για τον γερμανο:ή εχασε στοιχημα οπως σωστα γραφεις ή τα παιρνει απο μανατζερς.. :P :P