Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Σοβαροί να μαστε…


Πάει και ο 3ος τελικός στο μπάσκετ, ίσως ο πιο ολοκληρωμένος αγώνας που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια σε σειρά τελικών. Ας πούμε όμως λίγα περί του παιχνιδιού γιατί θα μας τρελάνουν τα Media με τις άμπαλες αναλύσεις τους που όπως έχω πει κάθε Μάη γίνονται όλοι μπασκετογνώστες.

Έγραφα στα παιδιά του mypanathinaikos : Όλοι ξέρουμε πως για να χάσουμε την Τετάρτη πρέπει οι γαύροι να κάνουν πραγματική υπέρβαση, και δύσκολα γίνετε υπέρβαση χωρίς τρίποντα, και από ότι θυμάμαι στο ΟΑΚΑ δεν το βλέπουν και πολύ βαρέλι το καλάθι οι Πειραιώτες

Τελικά την υπέρβαση την έκαναν οι «πειραιώτες» και με έστειλαν στον κουβά. Και λογικό ερώτημα είναι πως διάολο δεν ήπιαν νερό εφόσον όχι μόνον έφτασαν στην πηγή αλλά βούτηξαν και μέσα.

Η πλειοψηφία των ΑΡΔ και των ακροατών που βγαίνουν να μιλήσουν στα ραδιόφωνα ρίχνουν την ευθηνή στον Γιαννάκη, στην διαιτησία και αρκετοί στους «χέστες παίκτες».

Σοβαροί να ήμαστε ρε μάγκες ο Γιαννάκης και οι παίκτες του Ολυμπιακού έφτασαν να προηγούνται με 14 πόντους λίγο πριν την λήξη του 3ου δεκαλέπτου. Κατάφεραν να βάζουν τα τρίποντα λες και παίζαν με τον Πανελλήνιο, και το σημαντικότερο? Κατάφεραν να αγχώσουν τους παίκτες του Ζοτς στο τρίτο δεκάλεπτο τόσο ώστε να τους φεύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια. Και όλα αυτά μέσα στο κατάμεστο Ο.Α.Κ.Α.

Άρα όπως και στον τελικό κυπέλου ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση που έψαχνε και ήταν αρκετά καλύτερος, στο τέλος όμως φοβήθηκαν πολύ λόγω της loserοσύνης αλλά τα κατάφεραν. Έτσι έπαιξε και χθες, όμως ο ΠΑΟ έκανε μια τρομερή αντεπίθεση και κατάθεσε ψυχή αλλά είχε και σύμμαχο εκτός των οπαδών του και τον φόβο των αντιπάλων

Άρα ποιος Γιαννακής και ποιοι παίχτες φταίνε?, κατάφεραν σπουδαία πράγματα χτες όμως τα παραπάνω bold γράμματα τους στέρησαν στο τσακ την νίκη. Και τέλος ποία διαιτησία φταίει? Όταν πας να κάνεις μια πραγματική υπέρβαση την νικάς και αυτήν!

Ο ΠΑΟ τι έκανε πέρυσι στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ κόντρα στην πιο στημένη διαιτησία που έχει υπάρξει?


ΥΓ. Ότι θα υπερασπιζόμουν τον Γιαννάκη και τους παίκτες του γαυρίκιου δεν το περίμενα ποτέ!


ΥΓ2. Απάντηση του Σπανούλη αποτελεί η χθεσινή του εμφάνιση στις φήμες που τον θέλουν του χρόνου στον ακατονόμαστο


ΥΓ3. Αν βρώ αύριο χρόνο θα είναι το πρώτο κείμενο περί Μουντιάλ ώστε να δούμε τις ομάδες και τον θεσμό με δυο πινελιές

ΥΓ4. Οι οργανωμένοι δεν ξέχασαν το συμβάν στην Παλαιστίνη...


5 σχόλια:

the passenger είπε...

όπως είπα σε φίλο μου γαύρο που έκλαιγε:
οπωσδήποτε όταν μια ομάδ γυρνάει διαφορά 14 πόντων έχει πάρει σφυρίγματα, κυρίως όμως φταίει αυτός που χάνει τη διαφορά.
πάντως, εγώ νιώθω πως η ομάδα του μπάσκετ σιγά σιγά κλείνει τον κύκλο της. ανεξάρτητα με το αν θα πάρουμε ή όχι την κούπα (αν και τώρα νομίζω πως έστω με μισό πόντο την άλλη Τετάρτη θα κερδίσουμε, γιατί Κυριακή η λογική λέει θα χάσουμε) χρειάζεται σημαντικό φρεσκάρισμα. η ίδια ομάδα του gay-ρου με ένα στοιχειωδώς πιο σοβαρό προπονητή μας έχει.

4minister είπε...

Ούτε ψύλλος σε γάβρικο κόρφο. Το χθεσινό ήντουνε Σκωτσέζικο ντους σε διπλή δόση. Κόλαση στο 1ο δεκάλεπτο, σχεδόν πρωταθλητές στο 2ο και στο 3ο, και έναν πολύ κρύο, παγωμένο λέμε στο 4ο. Όλοι οι γαύροι έχουν τα λαιμά τους σήμερα!

Αυτό, που υπερασπίζεσαι τον Μπαναώτη και τους παίκτες του, να το κοιτάξεις τώρα που είναι νωρίς. Αν το αφήσεις η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη! χαχα!

Laplace είπε...

συμφωνω με ολα αδελφε
μπραβο στους οργανωμενους..ακομα μια φορα θυμηθηκαν την ταλαιπωρημενη παλαιστινη..

ενταξει για τον αγωνα τι να γραψουμε?
τα εγραψες ολα..
με εκφραζεις 100%

Μάγος είπε...

@Passenger: Η διαιτησία έπαιξε έδρα οχι ΠΑΟ. Εννοώ πως στην Ελλάδα είναι σημαντικό να έχεις το πελονέκτημα της έδρας διότι εκείνη επηρέαζεται απο την έδρα. Αυτο συνέβηκε και προχθες!, δηλαδή στο ΣΕΦ η διαιτησία ήταν 50-50?..όπως είπα, σοβαροί να ματε...
Την ίδια σκέψη την έχω κάνει και εγώ, όλα κρίνονται απο τον Ζοτς. ΑΝ κουραστουν οι τα αδέρφια φεύγει, αν κουραστεί ο ίδιος πάλι φεύγει, όσο όμως είναι εκει του έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη.
Άλλωστε και φέτος η ομάδα είχε πολλα προβλήματα που όμως δείχνει τώρα πως αν δεν είχε κανει την κοιλιά σε λάθος σημείο θα άξιζε να ήταν στο final-4

Μάγος είπε...

@4iminister : Τέτοια ξενέρα όντως υπουργέ μου δεν υπάρχει. Είναι σαν να έχεις ψήσει το γκομενάκι που ορέγεσαι χρόνια και εκει που την έχεις ξαπλώσει να θυμηθεί τον πρωήν!....

Εμα τους λυπήθηκα μωρε, προσπάθησαν απίστευτα και τρώνε όλο το κράξιμο...

@laplace:Όντως ήταν όμροφη κίνηση των παιδιών στην 13...

Σε ευχαριστώ φίλε laplace...