Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ένα λαυράκι, μια προσέγγιση, και λίγο γαύρος…

Μιας και ουσιαστική επικαιρότητα δεν υπάρχει, επέλεξα τρία τέσσερα μικρά συμπεράσματα που μου προκύπτουν βάσει του ότι διαβάζω από τα αθλητικά sites , ή ακούω από ρεπόρτερς κλπ.

Χθες η goal φιλοξενούσε συνέντευξη του καλού μας αργεντινού μαλλιά, και όπως την διάβαζα για να περάσει η ώρα, ψάρεψα ένα καλό θεματάκι το οποίο προκύπτει από λεγόμενα του. Καταρχάς περιττό να πω πως όσα έλεγε τα έχει ξαναπεί δεκάδες φορές, δηλαδή η κλασσική συνέντευξη Λέτο : «τι καλά που ήρθα εδώ, και έφυγα από το παλιόλίμανο». Στο θέμα μας, σε ερώτηση που του γίνεται για το τι έχει να πει για τον Νίνη απαντάει « τον θεωρώ τον καλύτερο παίκτη στην Ελλάδα, αλλά δεν ξεκινάει πάντα βασικός!».

Άρα κάτι δημοσιεύματα που μιλούσαν για τσακωμούς Κάρα-Λέτο, είχαν υπόσταση. Είναι λοιπόν φανερό πως πέρα από τους οπαδούς ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες είναι ενοχλημένοι με την συμπεριφορά του Νιόπλια στον Γκούνη σε σχέση με τους άλλους παίκτες.


Για τα διοικητικά φήμες πάνε φήμες έρχονται. Το Gazzeta.gr μόλις έβγαλε πως αυτήν την στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του βρίσκονται σε συνάντηση Τζίγγερ-Πατέρας.


(Κάτω δεξιά τα γραφόμενα του Δημητράκη περί Πατέρα),

Πέρα αυτών θυμηθείτε το πρωτοσέλιδο που "αποκάλυπτε" πως Πατέρας Βγενό ετοιμάζονται να πάρουν την Π.Α.Ε, και αφού διαψεύδουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, τους κοροϊδεύει η ίδια εφημερίδα πάνω δεξιά στο επόμενο πρωτοσέλιδο της λέγοντας" αν δεν μπορείτε να βάλετε 50 εκ.ευρώ πως μιλάτε για τρείς Σισσέ!!!"



Χωρίς να έχω καμιά ειδική πληροφορία, διαβάζοντας τα γραφόμενα του Δημητράκη (Πρασινοφρουρός), περί Πατέρα καταλαβαίνω πως ο Φάδερ πάει να τα βρει με τον Ραλίστα. Έγραφα εδώ πως όλα αυτά της Πράσινης που πάει να φέρει διχόνοια στα διοικητικά ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαία, διαφαίνεται πως οι αφοί ενοχλούνται από την επικείμενη γεφύρωση της σχέσης Φάδερ-Ραλίστα. Η απαξίωση και οι μπηχτές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο οπισθόφυλλο της Πράσινης, καθόλου τυχαίες δεν είναι αυτόν τον καιρό, άρα το έχουν μυριστεί πως οι δυο πάνε να τα βρούνε και δεν το γουστάρουνε αυτό οι Γιαννακοπουλέοι…

Τώρα αν αυτή η συμφιλίωση ΑΝ γίνει θα μας βγει σε καλό δεν το ξέρω…


Και μιας και αυτόν τον καιρό όλοι οι γαύροι τρώγονται-κλαίγονται-αγωνιούν και μας έχουν φάει το κεφάλι στα ραδιόφωνα οι ρεπόρτερς και οι οπαδοί που βγαίνουν, παραθέτω ένα κείμενου του Κώστα Καίσαρη, που κάνει μια πολύ καλή ανάλυση του ότι είναι παράλογη η συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού για την κατάσταση την τωρινή.

http://kaisaris.yooblog.gr/2010/05/17/177/

5 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Εννοείται ότι αν ο Ντούζος τα βρει με τον ραλίστα είναι υπέρ του ΠΑΟ. Δεν το συζητώ αυτό.

Μου φαίνεται όμως ότι τα διοικητικά αποσπούν την προσοχή από τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Πρωτα από όλα πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις με τον Νιόμπλια και μετά έπονται όλα τα άλλα. Αν είναι να τον διώξεις διώξτον τώρα. Αν έχεις σκοπό να τον κρατήσεις είτε γιατί τον στήριζε ο Πατέρας, είτε γιατί τον θέλεις πραγματικά προβλέπω να γίνεται το πρώτο εξιλαστήριο θύμα της νέας χρονιάς. Γενικώς βλέπω μια επανάπαυση που μόνο σε καλό δεν βγαίνει.

Καλό βράδυ!

Μάγος είπε...

Είμαι υπερ του να τα βρούν οι δυο τους, απο την μια γιατι ο ραλλίστας είναι ο μονος που διαθέτει αμύθητο χρήμα και δεν θα έχω το άγχος μην γίνουμε ΑΕΚ, απο την άλλη γιατι ο φαδερ καθάρισε το παρασκήνιο και οχύρωσε την ομάδα.

Όμως αν μείνουν οι μετοχές ως έχουν, σίγουρα τελειώνουν οι 2 Σισσέ που λέγαν, και πάμε λίγο προς Τζιγγερισμό, δηλαδή μια συγκατάβαση του στυλ" πείτε στον κόσμο πως δεν έχει 2 Σισσέδες ώστε να μην φαίνομαι εγω (Τζιγγερ) κακός, και θα έχουμε ένα μπάτζετ γύρω στα 5 μύρια να το διαχειρίζεστε".

Έχεις δίκιο έχουμε αργήσει και μάλιστα πολύ, το Δ.Σ μας θα γίνει πιο μετά και απο τις ομάδες που πήραν μέρος στα πλέι-οφφ.

Πατέρας=παραμονή Νιόπλια, αν του πάρουν 2 παίκτες πρωτοκλασσάτους στις δυο θέσεις που χρειάζομαστε(αντισάλπι, σεντερ μπακ), και δεν πετύχει, τότε μονο θύμα δεν θα αποτελέσει!...

Manifesto είπε...

ο Πατέρας θα είναι για ακομα 2 χρονια προεδρος και αυτο το θεμα έπρεπε να είχε κλεισει πιο νωρις....απο εκεί και περα θα ειναι εγκλημα εαν του χρονου δεν παιζει ο Νινης βασικός και αν δεν παρουμε 2 καλους αμυντικους...επισης θετικο ειναι οτι φαινεται να φευγει ο Αντωνιου απο τεχνικος διευθυντης

mpaladoros είπε...

Για να δούμε ρε Μάγε τι θα γίνει. Η κατάσταση έχει ξεφύγει, είναι και λογικό άλλωστε. Όταν έχεις 4 τόσο ισχυρογνώμονες παράγοντες λογικό είναι να μην τα βρίσκουν και να ψάχνουν συμμαχίες και λαμογιές. Αυτοί θέλουν μια μπάλα μόνοι τους όλοι.
Παρακολουθώ τις εξελίξεις αλλά δεν έχω ακόμα οριστική άποψη για τα τεκταινόμενα.
Για το μόνο που είμαι βέβαιος είναι ότι ο Δημητράκης είναι ντροπή για την ομάδα και την οικογένεια του.

Μάγος είπε...

@Manifesto: Μακάρι να μείνει, καθάρισε το παρασκήνιο και αυτο μου αρκεί. Απο την ανυποληψία και ομάδα της φάπας μας έκανε κυρίαρχους, άρα σίγουρα ασχολιόταν υπερβολικά με την ομάδα.
Τώρα τα ΠΡΕΠΕΙ στον πολυμετοχικό δεν υπάρχουν,διότι θα έπρεπε να είχε γίνει το Δ.Σ, να είχαμε κλείσει τον έναν απο τους δυο παίκτες που χρειαζόμασταν και πάει λέγοντας.

Και πέρυσι έγκλημα ήταν που δεν έπαιζε ο μικρός. Δεν ξέρω αν θα φύγει ο Αντωνίου, αλλα και να φύγει έχουν κάποιον καλό στον μυαλό τους?....

@mpaladore: Το ξέραμε απο την αρχή πως και οι 4 ήταν αδύνατον να συμφωνούν, το θέμα είναι τι ή ποιος θα επικρατήσει. Πάντως μπαλίτσα μέχρι τώρα ένας δεν έχει παίξει και περιμένει δεν έχιε πάρει ακόμα θέση.
Είναι λογικό να μην εχει κάποιος οριστική άποψη πριν το Δ.Σ., διότι μέχρι τότε απλα σε σενάρια βασιζόμαστε...