Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Η καλη χρονιά απο το καλοκαίρι φαίνεται…


Τελείωσε η φετινή σεζον, και ΝΑΙ ήμαστε νταμπλούχοι. Μια χρονιά η οποία προσφέρεται για παρά πολλά συμπεράσματα και μπορεί να αποτελέσει προπομπό για τις επόμενες. Η διοίκηση αναγνώρισε τα προπέρσινα λάθη, και προτίμησε προσθήκες ποιότητας παρά ποσότητας. Αυτό έκανε την φετινή διαφορά, σε συνδυασμό με την οχύρωση της ομάδος..

Εύχομαι να συνεχιστούν οι επιτυχίες, ευελπιστώ να αντιληφθούν την ευκαιρία που έχουμε για να φτιαχτεί μια ομάδα που θα παίζει μπαλίτσα και θα χαιρόμαστε να την βλέπουμε, δεν αναφέρω δυναστείες και αυτοκρατορίες διότι αποφεύγω να χρησιμοποιώ προτάσεις που χρησιμοποιούν οι ΑΡΔ για να τσιμπήσει ο κόσμος.


Δικαιολογίες για το αύριο της ομάδας δεν υπάρχουν σε περίπτωση που δεν είναι ανάλογο των προσδοκιών, η φετινή χρονιά έδειξε πως χτίζεται μεγάλη ομάδα, και όταν λέω χτίζεται δεν εννοώ αυτό που λέει ο Καπετάνιος(ακριβές μεταγραφές=σπατάλη, Με σάριτς μαριτς και σιγά σιγά «χτίζεται» η ομάδα).


Για τον τελικό μια δυο παρατηρήσεις : Για μένα ο Λέτο αν εξαιρέσω μια ατομική του προσπάθεια μέχρι το γκολ ήταν ο χειρότερος του αγώνα. Ο Σεντρικ με εξέπληξε με την τρομερή απόδοση του. Ο Κούπερ έστησε πολύ καλά τον Άρη ο οποίος άμα ήταν λίγο περισσότερο τυχερός ίσως να είχε άλλη τύχη ο Σκώληκας(πλάκα κάνουμε κάνθαρος!). Και όπως έγραψε και ο υπουργός του μπλογκ(4imister),ο Νιόπλιας πανηγύρισε τρέλα το γκολ, μήπως αυτά που γράφαμε(παρατίθεται παρά κάτω) να ίσχυαν?...


Αν χαθεί, θεωρώ βέβαιο πως θα κουνήσει μαντήλι ο Νιόπλιας. Διότι αν δεν γίνουν τα πανηγύρια και οι φιέστες όπως πρέπει, τότε όλοι θα θυμηθούν τον τρόπο κατάκτησης του πρωταθλήματος και θα πουν «κάτσε ρε συ, δεν πήρε ένα ματς, και έχασε και το κύπελλο μέσα στην έδρα μας από τον Άρη», δυστυχώς κανείς που θα το πει αυτό δεν θα έχει άδικο

11 σχόλια:

El Loco είπε...

καλησπερα μαγε
η δυναμικη στηριξη των οπαδων ολη την σεζον, το 50-50 που εξασφαλισε ο Πατερας και η διψα των παικτων για την κατακτηση του νταμπλ ηταν το μυστικο της επιτυχιας.
τρομερο παιχνιδι απο Καντε, MVP ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ομως!!!
θεωρω οτι δεν πρεπει να φυγει ο Νιομπλιας γιατι αν ερθει νεος προπονητης θα πρεπει να να ξαναρχισουμε να χτιζουμε απο την αρχη ενω τωρα ο νιομπλιας ξερει τα κατατοπια και με καποες διορθωτικες κινησεις πιστευω οτι θα τα καταφερει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ,ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ,ΜΙΛΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ...ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ!!!

Laplace είπε...

Kαλησπερα φιλε Μαγε...συγχαρτηρια σε ολους!
τελεια η χθεσινη βραδια!

mpaladoros είπε...

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΟ.. ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Ο ΛΕΤΟ ΡΕ ΣΥ ΜΑΓΕ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ. ΕΧΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.. ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ 90ΛΕΠΤΟ ΕΝΕΡΓΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ..
ΥΓ. ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟΝ ΝΕΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΟ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

BALADEUR είπε...

Καλημέρα μάγε.
Διαφωνώ ως προς την προσέγγισή σου για τον Λέτο.
Και μάλιστα πάω στο άλλο άκρο καθώς το μόνο που θα μου μείνει απ' τον φετινό τελικό είναι ο αργεντινός.
Τα ίδια έλεγα στη διάρκεια του αγώνα και πριν σκοράρει.
Απόλαυσα ρεσιτάλ...

KANTHAR0S είπε...

Μάγε καλά τα λες. Το θέμα για την ομάδα σου είναι το τι γίνεται από δω και πέρα. Πως θα κινηθείς στο μεταγραφικό παζάρι, αν θα κρατήσεις τον Νιόμπλια και λοιπά. Για να κάνουμε και λίγο κουβέντα έχω την αίσθηση ότι δυο είναι τα λάθη που μπορείς να κάνεις και θα τα κάνεις. Θα κρατήσεις τον Νιομπλια που δεν έδειξε κάτι φοβερό σε όλη τη σεζόν και θα πάρεις τον Σκόκο, δίνοντας ανταλλάγματα πολύ χρησιμότερους παίχτες στην ΑΕΚ.

Μπαλαντέρ ας διαφωνήσουμε και σε αυτό το blog. Η διαφωνία είναι υγεία. Αν ο Λέτο στον τελικό ήταν ρεσιτάλ, σε ένα πραγματικό ρεσιτάλ τι θα γινόταν δλδ;

Μάγος είπε...

Καλησπέρα σε όλους!
@El loco:Αυτοί ήταν οι παράγοντες τις επιτυχίας!, όμως το μεγαλύτερο μερίδιο το παίρνει ο κόσμος λόγω εκείνης της λαοθάλασσας που έπνιξε τον Τζιγγέρ τον προπέρσινο Απρίλη!

@Anwnymos: Το έχω πει επανηλλειμένα το μόνο ερωτηματικό μου για τον Νιόπλια θα είναι αν θα μπορέσει να κουμαντάρει τους "πειρατές" για να μην έχουμε του χρόνου τσακωμούς και ιστορίες. Ξέρει απο ευρωπαικό ποδόσφαιρο και θα επηρεάσει σοβαρα τις επιθυμίες του Αντωνιού (αν μείνει ο Αντωνίου...)



@

Μάγος είπε...

@baladeur-mpaladoros: Απόψεις είναι αυτές έχουμε διαφωνήσει αρκετές φορές, ακόμα μια λοιπον. Ο Λέτο σίγουρα δεν είναι παίκτης σταθερής απόδοσης στο 90λεπτο όμως αυτο διαφέρει όταν κάνει 5-6 λάθη μέχρι το γκολ και μόνο μια καλή ενέργεια. Ελπίζω να φέρουμε ένα πολύ καλό δεξι εξτρέμ ώστε η άμυνα των αντιπάλων να μην ντουμπλάρει μονο τον Λέτο λόγω οτι μόνο αυτός μπορεί να περάσει τον πρωσοπικό του αντίπαλο.

@Kantharos:καλησπέρα κάνθαρε, ελπίζω να μην πέσουμε στην λούπα Σκόκο, μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος ξεχώρισε στην χειρότερη ΑΕΚ της δεκαετίας. Επιπλέον δεν παίζει δεξι εξτρέμ αλλα παίζει καλύτερα πίσω απο το σεντερ φορ...

4minister είπε...

Βλέποντας τι γίνεται έξω, θέλω να δω ένα προπονητή στον πάγκο 5, 6 ή ακόμα και 10 χρόνια.

Αν είναι σωστός και τον πιστεύουν πρέπει να του πάρουν τους παίκτες που χρειάζεται στην ομάδα, για να παίξει το σύστημα που θέλει. Όχι ονόματα αλλά σε στυλ παιχνιδιού. Και όχι 10 κάθε χρονιά, 3-4 το πολύ. Πουλώντας φυσικά όσους δεν ταιριάζουν σ' αυτό που θέλει να κάνει η ομάδα στο χορτάρι.

Χωρίς προκαταβολικές δηλώσεις, όπως το καλοκαίρι που το διατυμπάνισαν και ήταν σαν να τους βγάζουν στο πανέρι. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη σε χειρισμό της παρούσας διοίκησης των πράσινων.

4minister είπε...

Τον Σκόκο έχω πει πολλές φορές πως δεν τον θέλω, γιατί έχω μάθει από ιατρικούς κύκλους πως έχει την ίδια ασθένεια με τον Γκαλέτι, σε πιο ελαφρό βαθμό.

Όταν δηλαδή τρέξει, αυξάνονται τα ερυθρά αμοσφαίρια στο αίμα του, με αποτέλεσμα να νιώθει και να είναι κουρασμένος, οπότε πρέπει να περάσει λίγη ώρα για να ανακάμψει.

Μάγος είπε...

Παο θρησκεία?...

Καλωσήρθες φίλς barbarian!...