Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Μη ενοποίηση= μηδενικό όραμα…


Η επιτυχία ενώνει ενώ η αποτυχία διχάζει. Αυτός που είπε αυτό το ρητό είχε άραγε σκεφτεί πως υπάρχει μια ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός που το καταρρίπτει?.

Με το ζόρι έχει περάσει ένα δεκαπενθήμερο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και οι σφαγές των μετόχων έχουν αρχίσει. Την πρώτη μέρα που άρχισαν αυτές οι αποκαλύψεις περί επιστολών γέλασα και ειρωνεύτηκα τους δημοσιογράφους. Θεώρησα λοιπόν πως όπως οι ρεπόρτερ μπουμπουνάνε κάθε τόσο ένα όνομα το οποίο και καλά βρίσκεται στην μεταγραφική μας λίστα έτσι και τώρα κάθισαν και «εμπνεύστηκαν» τους διαλόγους αλλά τους παρουσίασαν σαν ρεπορτάζ, σαν πρακτικά.


Τελικά έπεσα έξω, οι ΑΡΔ σύμφωνα με τις αντιδράσεις των μετόχων, όντως είχαν στα χέρια τους μέρη των πρακτικών!.


Έχω γράψει για τα διοικητικά αρκετές φορές, η άποψη μου είναι γνωστή για όλα τα διοικητικά θέματα. Σήμερα δεν έχω σκοπό να κάνω μια ανάλυση σε αυτά ή να γράψω θεωρίες για το ποιά μεριά έδωσε στους δημοσιογράφους τα πρακτικά.


Το συμπέρασμα μου είναι πως τελικά φάνηκε πως αυτοί οι 4 αποκλείεται να συνεργαστούνε. Θα μου πεις, αυτό το ξέραμε από την πρώτη μέρα της πολυμετοχικότητας. Όμως κακά τα ψέματα όλοι πιστέψαμε πως αυτή η επιτυχία ίσως τους ένωνε ΕΣΤΩ φαινομενικά.

Έτσι λοιπόν όλα δείχνουν πως θα έχουμε μετωπική. Δεν διακρίνω ενδεχόμενη συμφωνία του στυλ «Τζίγγερ βάζε τα λεφτά που αντιστοιχούν στις μετοχές σου και εγώ(Βγενό) και ο Πατέρας θα στα προστατεύουμε κατακτώντας την κατσαρόλα».


Για να κάνω το ταμείο του κείμενου, αν πραγματικά υπήρχε μεγάλο όραμα για αυτήν την ομάδα, θα καθόντουσαν στο Δ.Σ και θα λέγανε «αρκετά μαλακιστίκαμε με τους τσακωμούς 2 χρόνια, έχουμε σκοπό να βάλουμε χοντρά λεφτά και να κάνουμε πλάκα στην Ελλάδα και να στοχεύουμε κάθε χρόνο σε Ευρωπαικές διακρίσεις?».

Δυστυχώς η πρώτη ευκαιρία που υπήρχε ως ένδειξη οράματος πήγε στράφι. Όταν τον Γενάρη δεν πήραμε το σεντερ μπακ επειδή ήμασταν στο +6 και επαναπαυθήκαμε μην πιστεύοντας πως μπορούμε να περάσουμε την Ρόμα.

Η δεύτερη ευκαιρία είχε την κατάληξη της πρώτης. Οι μέτοχοι στο Δ.Σ μόνο όρεξη για συνεργασία δεν έδειξαν.



Δεν ξέρω τι διοικητικές εξελίξεις θα έχουμε, γνωρίζω όμως πως ο κόσμος έκανε ανάρπαστα τα εισιτήρια για τον τελικό δείχνοντας την δίψα του, και κάποιοι δεν συνειδητοποιούν πως παίζουμε το Σάββατο τελικό κυπέλου…

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Καλησπέρα!

Ρε Μάγε κι εγώ αυτό έχω καταλάβει. Ότι πολλοί δεν έχουν συνηδητοποιήσει ότι το Σάββατο έχει ματς. Ο μπαξές έχει από όλα εκτός από κουβέντα για τον τελικό. Δεν σου λέω τίποτα φοβερό, αλλά ακόμα και τα ρεπορτάζ επικεντρώνονται σε οτιδήποτε άλλο πλην του τελικού!

Τέτοια απαξίωση για τον αντίπαλο; Και να έλεγα ότι παίζεις με τα Γιάννενα να πάει στο διάλο.

4minister είπε...

Κάνθαρε, καμμιά απαξίωση για τον αντίπαλο, εκ μέρους μου. Όποιος πιστεύει ότι οι Πράσινοι θα κερδίσουν εύκολα στον τελικό ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ! Αν μάλιστα το πιστέψουν και οι παίκτες μας, θα το πάρει ο Άρης. Άλλο που δεν θες!

Όσο για τα διοικητικά, ασήμαντο γεγονός η διαρροή των πρακτικών. Είχα αναφερθεί στο τι ειπώθηκε στη συνέλευση εδώ και 1½ μήνα.

Το ζουμί είναι πως ο καθένας από τους μετόχους θέλει την ομάδα για πάρτη του. Και εγώ θέλω να πάρει δρόμο το Βαρδινογιαννέικο, χωρίς να πιστεύω ότι κάποιος από τους άλλους είναι επαρκής. Αλλά τόσο επιζήμιος σαν αυτούς δεν θεωρώ ότι μπορεί να είναι.